Opulență marca Simona Halep. Sportiva și mama sa și-au etalat accesorii și vestimentații care mai de care mai scumpe

Ștefănescu Dragoș 03.10.2022, 17:58
Opulență marca Simona Halep. Sportiva și mama sa și-au etalat accesorii și vestimentații care mai de care mai scumpe

Simona Halep pare că se simte excelent după divorțul neașteptat de Toni Iuruc. Marea noastră campioană se relaxează alături de familie cu fiecare ocazie avută. Recent, Simona și mama sa au atras toate privirile cu accesoriile scumpe pe care le-au purtat la o ieșire în mall.

Simona Halep și mama ei au făcut furori cu accesoriile de lux pe care le-au purtat

Simona Halep pare să fi trecut cu bine peste perioada dificilă de după divorțul de Toni Iuruc. Marea noasră campioană profită de fiecare ocazie pentru a se relaxa împreună cu familia.

De ziua sa de naștere, Simona Halep și părinții săi au ieșit împreună la mall pentru a sărbători. Cele două femei au atras toate privirile cu accesoriiile de lux pe care le-au purtat. Este vorba despre două genți  extrem de scumpe pe care Simona și mama sa le-au etalat în mall. Se pare că poșeta purtată de doamna Tania Halep are un preț de 10.000 de euro. De cealaltă parte, geanta Simonei are o valoare de 1.800 de euro. Nici la capitolul pantofi Simona nu a dezamăgit. Sportiva a purtat o pereche de pantofi care are un preț de 800 de euro. Cu astfel de accesorii, cele două nu aveau cum să nu iasă în evidență.

Anunțul de ultimă oră făcut de Simona Halep. Când revine constănțeanca în circuitul WTA

După ce a decis să se opereze la nas, Simona Halep le-a transmis fanilor că are nevoie de mai mult timp pentru a se recupera. Astfel, marea noastră campioană a decis să ia o pauză prelungită din competițiile de tenis pentru a nu-și periclita sănătatea.

Salutări, tuturor. Vreau să vă informez în legătură cu situația mea actuală, să reflectez asupra a ceea ce s-a întâmplat în acest an și, așa cum am făcut-o mereu, să-mi împărtășesc sentimentele cu voi.

După cum știți, în februarie am fost foarte aproape să mă retrag din tenis. Simțeam că nu mai am forța necesară să revin în Top 10. M-am confruntat cu anxietatea și am simțit că trebuie să mă opresc. (…)

Nu ştiu cât de lungă va fi perioada de recuperare. În acest moment nu mă gândesc la nimic altceva în afară de recuperare. Ceea ce este cert este că nu voi mai putea juca în acest an la niciun turneu. Sezonul 2022 este încheiat pentru mine.  2022, ai fost un an interesant, plin de evenimente. Ne vedem pe teren, 2023. Încă simt că mai am multe de dat pe terenul de tenis şi mai am obiective de îndepinit.”, a scris Simona Halep, pe rețelele de socializare.