Otto Hindrich, reacție șocantă în presa din Ungaria. Cum e tratat portatul la CFR Cluj: “Coechipeii mă privesc urât și mă ceartă”. Ce i-a făcut Dan Petrescu

Octavian Vasilescu 05.03.2022, 16:39
Otto Hindrich, reacție șocantă în presa din Ungaria. Cum e tratat portatul la CFR Cluj: “Coechipeii mă privesc urât și mă ceartă”. Ce i-a făcut Dan Petrescu

Portarul Otto Hindrich (19 ani) a oferit un interviu în presa din Ungaria, unde a declarat că există multă presiune la CFR Cluj, campioana României.

Otto Hindrich își dorește foarte mult să evolueze în fotbalul maghiar, deoarece consideră că în Ungaria sunt condiții mult mai bune pentru performanță. De asemenea, Hindrich spune că a fost pus la zid de colegii săi după anumite erori comise în Liga 1.

Otto Hindrich, reacție șocantă în presa din Ungaria

Portarul Hindrich este un produs al clubului CFR Cluj, iar în sezonul 2020-2021 a evoluat sub formă de împrumut la Poli Timișoara, în Liga 2. În prezent este titular în Liga 1, datorită regulii U21.

Este o atmosferă rece și există presiune și există multă presiune. Jucătorilor nu le pasă cine este în echipă, ci doar să fie cei mai buni coechipieri. Ori de câte ori fac o greșeală, mă privesc urât și mă ceartă.

Nu e vorba că nu mă plac. Mă plac și încearcă să mă ajute, dar când există o astfel de situație mă ceartă. De exemplu, după meciul cu FCSB. Există multă presiune la CFR.

Cred că fotbalul maghiar ar fi un pas înainte, pentru că acolo este o altă lume. Am fost acolo de două ori în probe, când eram mic. Sunt atras să joc în Ungaria, dar aș prefera să joc pentru Puskas și Ferencvaros. Ar fi un pas înainte.

Dar vreau să joc cât mai mult aici, la CFR Cluj, iar apoi mă voi gândi la lucruri de genul acesta. Am fost crescut 100% în spirit maghiar, dar nu vreau ca această problemă să fie ridicată în presa românească. Nu sunt sigur că le-ar plăcea răspunsul meu sau atitudinea mea.

În vară a fost un antrenor cu portarii care nu mă plăcea foarte mult și mi-a spus să plec, că nu am ce căuta aici (n.r Daniel Tudor, în mandatul lui Marius Șumudică). Antrenamentele nu mergeau bine pentru că este dificil după accidentare. Dar apoi lucrurile s-au schimbat, a venit Dan Petrescu și lucrurile au luat-o în altă direcție”, a spus Otto Hindrich, pentru Kronica Online, citat de ProSport.

CFR Cluj, lider detașat în Liga 1

CFR Cluj este lider în Liga 1, cu 73 de puncte. FCSB ocupă locul 2 în clasamentul Ligii 1, cu 59 de puncte.

Echipele vor intra în play-off și play-out cu jumătate dintre punctele obținute în sezonul regular.

În ultima etapă din sezonul regular, FCSB se va duela cu FC Voluntari pe teren propriu. De partea cealaltă, CFR Cluj va primi vizita celor de la Dinamo. Ambele meciuri vor avea loc duminică și vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe site-ul Playsport.ro.

Partida CFR Cluj – Dinamo începe la ora 17:30, iar meciul FCSB – FC Voluntari se va disputa începând cu ora 20:30.

Urmăriți Playsport.ro și pe