Pablo Cortacero se întoarce la Dinamo? Oficialii clubului recunosc: “Am auzit că vine la București, că a rezolvat totul și are planul făcut”

Moldoveanu Camelia 16.06.2021, 12:49
Pablo Cortacero se întoarce la Dinamo? Oficialii clubului recunosc: “Am auzit că vine la București, că a rezolvat totul și are planul făcut”

Dinamo s-ar putea să aibă parte de o surpriză uriașă în perioada următoare. Pablo Cortacero s-ar putea întoarce la echipa din „Ștefan cel Mare”, lucru confirmat chiar de către Mario Nicolae. „Câinii” trebuie să aibă grijă de fiecare bănuț.

Surpriză de proporții la Dinamo. Pablo Cortacero plănuiește să-și facă revenirea

Mario Nicolae confirmă zvonurile potrivit cărora Cortacero s-ar  putea întoarce la Dinamo
Mario Nicolae confirmă zvonurile potrivit cărora Cortacero s-ar putea întoarce la Dinamo

Dinamo își plănuiește sezonul următor și s-ar putea să aibă parte de o mare surpriză. Pablo Cortacero, acționarul majoritar al clubului din „Ștefan cel Mare”, și-ar fi rezolvat problemele și este gata să se întoarcă la echipa pe care a ruinat-o.

Mario Nicolae a confirmat această posibilitate, însă nu este deloc încântat. Managerul sportiv este conștient că pentru sezonul următor este nevoit să numere fiecare bănuț și să economisească de peste tot.

Va fi mult mai greu sezonul viitor. Trebuie să analizăm foarte bine ce avem de făcut, să ne uităm bine la buget, să avem grijă de fiecare bănuț.

Zilele trecute am auzit un zvon că Pablo Cortacero vine la București, că a rezolvat totul, că e gata, are planul făcut. Cine îl mai crede pe acest om? Poate să dea invitații oficiale și n-o să-l mai aștepte nimeni”, a declarat Mario Nicolae, la reunirea lui Dinamo.

Ionuț Negoiță îi dă afară pe dinamoviști

Probleme peste probleme la echipa din „Ștefan cel Mare” după ce Cortacero a cumpărat clubul de la Negoiță. De parcă nu ar fi fost suficiente probleme, fostul acționat majoritar cere cere dimanoviștilor să elibereze birourile care se află în clădirea pe care o deține. Mario Nicolae este nevoit să găsească o soluție și pentru această problemă.

Există înțelegere de la domnul Negoiță, însă înțeleg că vrea să facă modificări la hotel și va trebui să ne mutăm. Sunt discuții cu două, trei potențiale locații. În două-trei luni Dinamo va avea, probabil, o nouă casă”, a transmis Mario Nicolae, potrivit digisport.ro

„Câinii” au „interzis” la transferuri din cauza lui Cortacero

Numai probleme a cauzat Pablo Cotacero de când a aterizat la clubul din Ștefan cel Mare. Spaniolul a adus mai mulți jucători, cărora le-a promis salarii foarte mari, cu mult peste nivelul Ligii 1. O decizie fără un fundament real, din cauza problemelor financiare cu care se confruntă de o bună bucată de vreme alb-roșii. Momiți cu salarii nesperat de mari, mulți au „mușcat”. În realitate, salariile erau doar pe hârtie. Domnul „Proxima semana” i-a tot dus de nas pe jucători. Până ce aceștia au început să se prindă de marea păcăleală. Așa că spaniolii păcăliți de alți spanioli au ajuns să-și caute dreptatea la FIFA și acum o falimentează pe Dinamo.

După ce Borja Valle și Rene Roman au câștigat procesele cu Dinamo, care trebuie să le achite 420.000 de euro, un alt spaniol îi reclamă pe „câini” la FIFA. Fundașul Isma Lopez și-a cerut drepturile salariale pe toată perioada înțelegerii cu gruparea din Ștefan cel Mare. Adus în septembrie 2020, fundașul a jucat 9 meciuri pentru Dinamo și a plecat în luna ianuarie. Chiar dacă a stat doar câteva luni la Dinamo, el vrea banii pe aferenți întregului contract, după cum precizează Radio Dinamo.

Prin urmare, FIFA a decis ca Dinamo să nu mai poată efectua transferuri, până la lămurirea situației, precizează GSP.ro

Urmăriți Playsport.ro și pe