Pachetul de miliarde format din Erling Haaland și Kylian Mbappe e gata să fie achiziționat de o forță mondială

Olteanu Ștefan / 15.12.2021, 18:42

Erling Haaland (21 de ani) și Kylian Mbappe (22 de ani) au toate șansele să ajungă împreună în Spania din vara viitoare. Mai mult, ei ar putea fi chiar colegi de echipă! Totul a fost dezvăluit de Javier Tebas, președintele La Liga, care a explicat de ce Real Madrid este principala favorită să îi transfere pe cei doi atacanți.

Vești proaste pentru Barcelona! Real Madrid e favorită să îi transfere pe Erling Haaland și Kylian Mbappe

Informația a fost dezvăluită chiar de președintele La Liga, Javier Tebas, care a spus că este exclus ca Erling Haaland să poată ajunge la Barcelona în vară, în timp ce transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid e aproape ca și făcut.

Aducerea lui Mbappe pe Santiago Bernabeu va fi foarte simplă pentru „galactici”, deoarece contractul internaționalului francez la PSG expiră în vară și va putea fi transferat gratis. Mai mult, Mbappe și-a exprimat deja public visul de a îmbrăca tricoul lui Real Madrid.

Referitor la situația lui Erling Haaland, transferul acestuia va trebui achitat. Tot Real Madrid este echipa care poate profita de pe urma acestei situații, deoarece fair-play-ul financiar o împiedică pe Barcelona să intre în cursă.
În acest context, Javier Tebas spune că sunt șanse ca Haaland și Mbappe să fie colegi la Real Madrid din vară:

Barcelona nu îl poate semna, în acest moment, pe Erling Haaland. În schimb, Real Madrid poate să îl ducă şi pe el, şi pe Kylian Mbappe.

Îmi doresc ca Mbappe să ajungă la Madrid şi să fie şi Haaland în Spania. Sunt cei mai buni. Toate informaţiile sunt că Mbappe va ajunge, în vară, la Real Madrid”, a declarat Javier Tebas, potrivit mundodeportivo.com.

Impresarul lui Erling Haaland vrea să bată un nou record. Comision de 55.000.000 de euro

În 2016, când Paul Pogba a mers la Manchester United, Mino Raiola a luat un comision uriaș, de aproape 22 de milioane de euro. Însă, odată cu transferul lui Haaland, impresarul vrea să dea o lovitură și mai măreață. Mai ales că norvegianul va putea fi cumpărat pentru o sumă rezonabilă când vine vorba de cluburile mari. Acestea vor trebui să ia în calcul nu doar salariul uriaș al jucătorului, dar și comisionul impresarului.

Se pare că Raiola ar fi solicitat un comision de aproximativ 55 de milioane. Este adevărat că o parte din sumă s-ar duce către tatăl fotbalistului, Alf-Inge. Acesta a fost mereu alături de Raiola, când agentul a negociat cu diversele echipe interesate de fiul lui.

Așa că marile echipe din Europa vor trebui să bage mâna adânc în buzunar, dar investiția va merita. Mai ales că Haaland a impresionat în Bundesliga. A marcat 51 de goluri, în 51 de partide.

Erling Haaland este evaluat la 150.000.000 de euro, conform Transfermarkt.

Fotbalistul cu origini românești a refuzat Barcelona și Real Madrid! Va merge să-l înlocuiască pe Erling Haaland.