Paige Spiranac naște controversă după controversă. Ce le-a răspuns jucătoarea de golf internauților nemulțumiți de pozele ei nud

Giosanu Catinca 20.12.2021, 18:53
Paige Spiranac naște controversă după controversă. Ce le-a răspuns jucătoarea de golf internauților nemulțumiți de pozele ei nud

Jucătoarea de golf Paige Spiranac a fost blamată pentru felul în care se îmbracă atunci când participă la diferite competiții sportive, dar ea pare că nu este afectată de criticile ce îi sunt aduce. Tânăra este mândră de felul în care arată și nu apleacă urechea la răutățile oamenilor.

Paige Spiranac, criticată pentru felul în care se îmbracă

Paige Spiranac este criticată pentru felul în care se îmbracă, dar sportiva are răspunsul perfect. Reamintim că tânăra a renunțat la cariera de jucătoare profesionistă, de câțiva ani. Dar asta nu înseamnă că nu poate să evolueze în turneele de amatori. Ea a publicat, recent, câteva imagini pe conturile personale cu care a reușit să aprindă imaginaţia bărbaţilor.

Fotografiile lui Paige Spiranac au stârnit extrem de multă polemică. Ea are peste trei milioane de urmăritori pe Instagram. Cei mai mulți o apreciază pentru felul în care apare în public, dar sunt câteva persoane care s-au arătat deranjate de hainele provocatoare cu care aceasta se îmbracă. Unii spun despre Paige că desconsideră sportul prin ținuta sumară pe care o etalează.

”Este striperiță, face filme pentru adulți”

Jucătoarea de golf a recunoscut că nu este prima dată când are probleme din cauza ținutei. Ea a povestit că și în anumite turnee era pusă la zid pentru modul în care se prezenta la concursuri. Principala problemă era reprezentată de fustă. De cele mai multe, aceasta prea scurtă, pentru cei din jur.

Paige Spiranac a dovedit că este imună la reproșuri. Ea nu este dispusă să renunțe la stilul său vestimentar, deoarece simte că o definește. În acest moment, ea este model și influencer pe Instagram, având peste 3,2 milioane de urmăritori. Toate acestea înseamnă că focoasa blondină prezintă interes considerabil.

După cum puteți vedea, nu mă deranjează să fiu sexy. Îmi iubesc corpul și este doar o parte din ceea ce sunt. Cred că foarte mulți oameni au fost supărați de asta, mai ales în golf, pentru că sunt foarte conservatori.”, a declarat Paige Spiranac, pentru Stripe Show Podcast.

Și dacă nu porți guler, oamenii spun: ‘Este striperiță, face filme pentru adulți’. Iar eu sunt: ‘Despre ce naiba vorbim. Este o nenorocită de bluză. Chiar și în golful pentru juniori am avut mereu probleme, deoarece fustele mele erau prea scurte.”, a mai spus Paige Spiranac, conform celor de la The Sun.

Urmăriți Playsport.ro și pe