Palmă pentru Dan Petrescu. Mihai Stoica nu l-a iertat pentru nemulțumirile menționate la adresa FCSB

Giosanu Catinca / 25.10.2021, 19:17
Palmă pentru Dan Petrescu. Mihai Stoica nu l-a iertat pentru nemulțumirile menționate la adresa FCSB

FCSB are mari probleme din cauza problemelor de lot. Gruparea patronată de Gigi Becali va fi eliminată din Cupa României la ”masa verde”. Asta din cauză că nu poate juca meciul cu FC Voluntari din optimi, programat miercuri, 27 octombrie. Mihai Stoica a reacționat și a făcut noi dezvăluiri despre controversata partidă. Mesaj dur pentru Dan Petrescu.

Mihai Stoica nu l-a iertat pe Dan Petrescu

Mihai Stoica a publicat un mesaj pe contul personal de Facebook în care a transmis că meciul cu FC Voluntari ar fi putut fi jucat. Dar asta joi, când echipa roș-albastră ar fi avut 13 jucători valizi.

În cursul săptămânii trecute, am adus la cunoștința deținătorilor drepturilor TV că prima zi în care ne putem încadra în normele regulamentare, 13 jucători apți, cu cel puțin un portar, ale Cupei României este joi, 28 octombrie.

Probabil fără acordul adversarilor noștri sau al adversarilor adversarilor noștri din viitoarea partidă de campionat (n.r. CFR Cluj), nu s-a putut schimba data din 27 în 28. Prin urmare, meciul de miercuri nu va avea loc.

P.S. În locul celor de la CFR, aș fi acceptat să joc duminică cu Voluntari, după ce adversarii au jucat joi. Asta dacă i-a întrebat cineva dacă sunt de acord.”, a transmis Mihai Stoica prin intermeciul contului său de socializare.

Reacția lui MM Stoica după atacul lui Dan Petrescu

Managerul general de la FCSB a ținut să îi răspundă lui Dan Petrescu după atacul cu privire la decizia de a reprograma meciul roș-albaștrilor cu Farul din campionat.

P.P.S. Pentru Mister Dan Petrescu, cel care are grija noastră și care și-ar fi amânat meciuri pe motiv de covid înainte să mănânce băiatul ăla liliacul : nu s-a amânat meciul nostru fiindcă avem accidentați. S-a amânat fiindcă am avut un focar (17 jucători + membri staff pozitivi) și n-am avut 13 fotbaliști apți așa cum am avut cu Mioveni. În rest, succes în Țările de Jos!”, a mai scris Mihai Stoica pe pagina sa de Facebook.

”Nu mi se pare corect”

Dan Petrescu a criticat decizia ca meciul din Liga 1 Farul – FCSB să fie amânat tocmai pentru că echipa sa nu a primit amânări în situațiile în care ar fi avut nevoie. Unii spun că reacția sa este una ofticoasă.

E un caz incredibil! Cred că va crea un precedent. CFR a avut nevoie de amânări, s-au jucat foarte multe meciuri, mai ales acum doi ani, când jucam în cupele europene și aveam rezultate foarte bune. Când aveam nevoie de o amânare, nu interesa pe nimeni.

Mi se pare aiurea să amâni un meci pentru că sunt jucători accidentați. Eu știu că se suspendă pentru COVID, nu pentru jucători accidentați. Deci e o decizie care va crea probleme în continuare.

Cred că dacă voi avea jucători accidentați, voi cere amânarea meciului. Dacă ai numai cazuri de COVID și n-ai 13 jucători, mi se pare corect să nu joci. Dar dacă ai și accidentați, nu mi se pare corect.”, a subliniat Petrescu la o conferință de presă.