Palmă primită de Gigi Becali de la propriul jucător. Mesajul pe care Joyskim Dawa i l-a transmis patronului

Ștefănescu Dragoș 14.11.2022, 11:56
Palmă primită de Gigi Becali de la propriul jucător. Mesajul pe care Joyskim Dawa i l-a transmis patronului

Duminică seară, FCSB a învins-o pe FC U Craiova 1948, scor 2-0, în cadrul etapei a 18-a din Superliga. Joyskim Dawa a marcat golul al doilea al roș-albaștrilor și a avut o evoluție solidă. La finalul meciului,  camerunezul le-a transmis un mesaj clar celor care l-au contestat în ultima perioadă.

Mesajul lui Joyskim Dawa pentru contestatarii săi. ”M-am întors!”

Duminică seară, FC U Craiova 1948 și FCSB s-au înfruntat în cadrul etapei cu numărul 18 din Superliga. Formația roș-albastră a deschis rapid scorul, în minutul 4, prin Octavian Popescu. Dawa a înscris în minutul 26 și partida se anunța un galop de sănătate pentru FCSB. În ciuda faptului că au dominat jocul, roș-albaștrii nu au mai marcat până la final. De cealaltă parte, nici oltenii nu au reușit să înscrie în ciuda eforturilor depuse. Partida s-a terminat cu victoria FCSB-ului, scor 2-0. În urma acestui succes, FCSB a urcat pe locul 6 în Superliga.

Unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB a fost JoyskimDawa (26 de ani). După ce a avut o perioadă mai slabă, camerunezul pare că și-a revenit la forma sa bună. Chiar înaintea meciului de la Craiova, fundașul african și-a anunțat revenirea pe rețelele de socializare. ”King Kong is back” a transmis Dawa. La finalul partidei din Bănie, camerunezul a avut un mesaj special și pentru contestatarii săi. Totodată, fundașul a explicat și presupusul conflict pe care l-ar fi avut cu Nicolae Dică.

(n.r. despre gestul pe care l-a făcut după gol) A fost pentru oamenii care mă critică și care spun lucruri neadevărate despre mine. Normal că știu, familia mea urmărește și îmi spune. Eu nu citesc presa. Nu mă afectează, pentru că face parte din fotbal.

(n.r. despre conflictul cu Nicolae Dică) A fost doar un argument în vestiar. Mi-a spus ceva, iar eu nu am fost de acord cu el. Nu a fost nimic mai mult.

(n.r. despre postarea lui de pe Instagram cu mesajul „King Kong is back”) Ați văzut pe teren, m-am întors!”, a spus Joyskim Dawa.

Billel Omrani a intrat în vizorul lui Gigi Becali. ”A pierdut toate mingile”

În ciuda victoriei obținute de echipa sa, Gigi Becali a luat la țintă câțiva jucători. Principalul vizat a fost Billel Omrani. Finanțatorul FCSB s-a arătat nemulțumit de faptul că Omrani pierde multe mingi. Totuși, Becali nu și-a pierdut încrederea în jucătorul francez și speră ca acesta să revină cât mai repede la forma de altădată.

E valoros (n.r. Omrani), dar mi s-a părut mai bun David Miculescu decât el! Pe postul de atacant. Nu pierde mingea, mi-au plăcut ideile lui de joc, pasele lui de fotbalist. Stabil, fără emoții, fără teamă, calm, exact ce trebuie să facă un fotbalist.

Omrani nu are realizări și nici Miculescu nu are, dar totuși cu el în teren sunt mai sigur. Omrani le-a pierdut pe toate! Să nu credeți că mi-am pierdut încrederea în Omrani, îl aștept să fie cel pe care l-am vrut de cinci ani”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.