Palma primită de Gigi Becali de la un jucător pe care l-a criticat și l-a ignorat. Evoluție de excepție în derby-ul Craiova – Rapid

Bordei Radu / 23.01.2022, 11:50
Palma primită de Gigi Becali de la un jucător pe care l-a criticat și l-a ignorat. Evoluție de excepție în derby-ul Craiova – Rapid

Nu este prima dată când un jucător dat afară de Gigi Becali, impresionează în altă parte. Patronul vicecampioanei României este cunoscut pentru lipsa de răbdare de care dă dovadă, atunci când trebuie să judece un jucător. De multe ori fotbaliștii sunt îndepărtați după doar câteva meciuri, sau minute chiar.

A fost cazul și lui Alexandru Crețu, jucător care a fost folosit pe un post cu care nu era obișnuit. Acesta este mijlocaș de profesie, dar Becali a insistat pentru ca el să figureze ca fundaș central. Iar atunci când a greșit, a fost îndepărtat. Se pare că fotbalistul s-a regăsit la Craiova.

Dat afară de Gigi Becali, reinventat de Reghecampf. Fotbalistul care a devenit foarte important pentru olteni

Pentru Crețu nici adaptarea în Bănie nu a fost ușoară. Dar oltenii au avut răbdare șia cum culeg roadele. Fotbalistul s-a transformat în mijlocașul de care Craiova avea nevoie. S-a văzut în meciul cu Rapid, în care a dominat linia mediană și a oferit pasa genială pentru Ivan, la singura reușită a partidei. Antrenorul lui este și el mulțumit de evoluțiile acestuia.

Eu doar le dau indicații jucătorilor, le arăt ce tren=buie făcutr, restul depinde de ei. Știu că a avut și meciuri mai slabe, acum a arătat foarte bine. El trebuie doar să vadă ce a greșit, să vadă ce a făcut bine și să ia ce e mai bun. Dacă muncește, va fi bine, a declarat Laurențiu Reghecampf despre jucătorul venit gratis în Bănie.

Laurențiu Reghecampf respiră liniștit după victoria cu Rapid

De 7 etape aștepta Craiova lui Reghecampf un nou succes, în Liga 1. Oltenii au avut emoții înaintea meciului cu Rapid, din cauza problemelor de lot. Antrenorul Craiovei și-a felicitat jucătorii după victoria importantă cu Rapid, dar așteaptă mai mult sprijin de la conducători.

Am fost îngrijorat la început, din cauza situației noastre, dar acum sunt fericit. Mă bucur că am reușit să rezistăm 90 de minute, am arătat bine, puteam să mai înscriem. Rapid rămâne surpriza acestui an, sunt o echipă valoroasă, rămân periculoși.

Și Ivan a avut o operație grea, la gingie. Nu știam dacă joacă, erau 50/50 șanse, mă bucur că a intrat, a alergat, a arătat dăruire. Sper să își revină și Kolijc, are tehnica necesară, toate calitățile să marcheze meci de meci. Am așteptări mari de la el, este un fotbalist important.

Eu am discutat cu Marian Copilu, cu domnul Rotaru, știu ce probleme avem. Houri lipsește tot returul, Găman revine și el mai târziu, avem nevoie de ceva întăriri, a declarat Laurențiu Reghecampf