Gigi Becali nu se oprește din transferuri. Trei nume sunt prioritare. “Încercăm să-i aducem, dacă se poate”

Moldoveanu Camelia / 07.06.2021, 10:53
Gigi Becali nu se oprește din transferuri. Trei nume sunt prioritare. “Încercăm să-i aducem, dacă se poate”

Gigi Becali știe exact pe cine își dorește pentru FCSB. Finanțatorul a anunțat care sunt următoarele trei nume de pe lista transferurilor. Printre ei se numără și un fost „roș-albastru” considerat „ceva special” și dorit cu ardoare de către latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali şi-a îndeplinit marea dorinţă. „L-am luat din Germania”

Gigi Becali a reușit foarte rapid să își îndeplinească dorința. Finanțatorul echipei roș-albastre a anunțat al doilea transfer al verii. Însă nu este vorba de Alin Șeroni, ci de un fotbalist austriac de 29 de ani. Stipe Vucur a jucat ultima dată pentru Hallescher în Liga 3 din Germania și vine din postura de jucător liber de contract.

Nu mai negociez, am luat astăzi unul de 1.95, liga a doua germană, a mai jucat și în Austria. Nu vreau să mai primesc gol de la ăia de 1.60, nu vreau să dea el gol. Cel mai mult mi-e frică de cornere. Nu mai trebuie să luăm gol cu capul, când vine Burcă să dea cu capul, ăla are 1.95, nu mai trebuie să dea de lângă el.

Miron și Cristea nu dau cu capul. Bine, de Miron mi-a plăcut mult în ultimul timp, a fost excepțional, mi-a plăcut foarte mult de el, lua fața adversarului”, a spus Gigi Becali potrivit sport.ro.

Încă trei transferuri bombă la FCSB

Andrei Dumiter, noul transfer de la FCSB
Andrei Dumiter, noul transfer de la FCSB

Gigi Becali are planuri mari pentru următorul sezon. Dat fiind faptul că și-a propus să nu rateze iar titlul de campioană a României, FCSB face transferuri importante. Finanțatorul a anunțat încă trei nume mari, confirmând alți doi fotbaliști care au semnat cu echipa „roș-albastră”.

Despre Alexandru Crețu se știa deja că a semnat cu FCSB, susținând chiar o conferință de presă alături de Gigi Becali. Vucur, al doilea transfer, urmează să semneze și el. Pe lângă aceștia, latifundiarul din Pipera mai are în plan trei nume mari.

Primul ar fi Ioan Andrei Vasile Dumiter, atacantul de 22 de ani de la Sepsi. Acesta este cotat pe site-urile de specialitate la 50.000 de euro. Fotbalistul a marcat o singură dată în sezonul trecut și a oferit o pasă de gol, în șapte meciuri jucate.

Următorul pe listă ar fi Bogdan Stancu, atacantul de 33 de ani despre care se crede că ar putea fi o adevărată mașină de goluri la echipa lui Gigi Becali. Ilie Dumitrescu a dat „scris” că o să marcheze 20-25 de goluri pe sezon în Liga 1.

Ultimul menționat de finanțator, dar cel mai dorit de „roș-albaștrii”, este Constantin Budescu. Fotbalistul a încheiat un sezon excepțional cu cei de la Damac.

„Noi l-am rezolvat deja pe Crețu, l-am luat și pe Vucur, va semna azi sau mâine. Încercăm să-l luăm și pe Dumiter, atacantul. Mai râmâne Bogdan Stancu. Și Budescu, dacă se poate, dar el e ceva special”, a declarat Becali la ProX.

Andrei Vlad a ajuns oaia neagră la FCSB. Gigi Becali nu ratează nicio ocazie să-l critice

Gigi Becali încă analizează cum a ajuns FCSB să rateze titlul și în acest sezon. De șase ani nu au mai reușit roș-albaștri să se impună în Liga 1, iar în ultimii 4 trofeul a ajuns în Gruia. Patronul FCSB a identificat vinovatul pentru ratarea titlului în 2021. Gigi Becali trimite săgeți către unul dintre jucătorii săi după un sezon în care FCSB a ratat tot. Din „Messi al portarilor”, Andrei Vlad a ajuns oaia neagră la FCSB.

Gigi Becali nu ratează nicio ocazie să îl critice. Finanțatorul consideră că erorile lui Vlad au dus la pierderea titlului. Și l-a enervat atât de tare, încât a spus că nu o să mai apere. Cu toate acestea, surpriză, selecționerul Mirel Rădoi l-a titularizat pe Vlad în amicalul România – Georgia 1-2.

Am zis si eu de el că m-a enervat, de aia am spus că n-o să mai apere. M-a enervat și am spus! Am pierdut campionatul din cauza lui. Pe greșelile lui. Nu ai voie să iei asemenea goluri, nu? Ce să faci?

El trebuie să apere, că nu avem ce să facem. Dar va sta și pe tușă, iar asta se va întâmpla la meciurile cu miză. Când e o partidă decisivă, intră Straton. Vlad nu mai are voie, că este încă emotiv. Peste 2-3 ani, va fi altă poveste, a anunțat Gigi Becali.