Până aici merge nebunia pentru fotbal: a călătorit până în Islanda pentru a-şi întâlni echipa favorită din Football Manager

Alex Matei 30.03.2023, 11:18
Până aici merge nebunia pentru fotbal: a călătorit până în Islanda pentru a-şi întâlni echipa favorită din Football Manager

Iubirea mai mare ca asta nu există. Un individ a călătorit până în Islanda pentru a-şi întâlni echipa favorită din Football Manager. Bărbatul își dorea de mult să viziteze orașul Grindavík. Cine l-a însoțit și ce premieră a bifat în vacanță.

Iubirea nemărginită a lui James Hammonds

Nu este un secret pentru nimeni că Football Manager este unul dintre cele mai captivante jocuri video de pe planetă, dar un fan și-a dus obsesia la un nivel cu totul neobișnuit. A devenit atât de înfocat de echipa islandeză, UMF Grindavíkur, încât a decis să viziteze orașul în care aceasta își joacă meciurile de acasă.

Suporterul se numește James Hammonds și este originar din orașul South Shields, Anglia. Jurnaliștii străini scriu despre el că a călătorit 2.600 de mile pentru a vizita orașul situat în sud-vestul Islandei. El nu a pornit singur la drum. A fost însoțit de soția lui și de fiica sa în această călătorie.

Cine este James Hammonds

James Hammonds și-a dorit întotdeauna să viziteze insula vulcanică, așa că, atunci când a găsit niște zboruri la prețuri rezonabile către Keflavik – un oraș mic aproape de destinația sa finală, Grindavik – a pornit în mini-vacanța perfectă.

Bărbatul de 37 de ani a mărturisit că soția sa, Georgi, a ales clubul la întâmplare când jocul a fost lansat.

În ultimii câțiva ani, a scăzut din interes pentru toate echipele din Premier League, deoarece banii au venit din ce în ce mai greu, iar personajele pe care le aveam în joc par să fi dispărut”, a spus James pentru SPORTbible.

„Când joc Football Manager, prefer să fiu o echipă aleatorie din liga inferioară. De obicei îi dau laptopul soției mele pentru ca ea să aleagă o echipă pentru mine și ea a ales Grindavik.”, a completat acesta, potrivit Sport Bible.

Planul neștiut al lui James Hammonds

James, care de atunci a ajutat clubul să se califice în fazele preliminare ale Ligii Europa, printre alte realizări, a dezvoltat o afecțiune reală pentru echipă, așa că a decis să o viziteze din nou în următoarele sale călătorii în Islanda.

Planul meu era doar să mă întorc și să mă plimb pe pământ și să văd dacă este cineva acolo”, a mai declarat bărbatul de 37 de ani.

Am trimis un mesaj dimineața înainte de a merge doar cu șansa că cineva ar putea fi acolo să-mi arate împrejurimile.”, a conchis acesta.

Urmăriți Playsport.ro și pe