Până unde a ajuns Ronaldo! Și-a notat o sută de știri în carnețel și anunță că va face o conferință explozivă

Ștefănescu Dragoș / 17.08.2022, 13:13
Până unde a ajuns Ronaldo! Și-a notat o sută de știri în carnețel și anunță că va face o conferință explozivă

Manchester United are un start de sezon extrem de slab, iar tensiunea din cadrul clubului a atins cote alarmante. Pe fondul acestei situații, Cristiano Ronaldo nu a mai suportat presiunea mediatică și a răbufnit. Starul portughez a anunțat că în scrurt timp va face lumină în ceea ce privește presupusa sa dorință de a pleca de pe Old Trafford. Ronaldo susține că majoritatea știrilor apărute în presă în ultima perioadă nu sunt adevărate.

Cristiano Ronaldo nu a mai rezistat presiunii mediatice. Starul portughez acuză presa internațională

Manchester United are un start de sezon extrem de slab și se află pe ultimul loc în Premier League. Tensiunile din cadrul clubului s-au întețit, multe dintre ele fiind puse pe seama lui Cristiano Ronaldo. Portughezul este acuzat că a dorit să plece de pe Old Trafford în această vară.

Ronaldo nu a mai rezistat presiunii mediatice și a răbufnit. Starul portughez a anunțat că va face lumină în ceea ce privește presupusa sa dorință de a pleca de pe Old Trafford. Mai mult, Ronaldo susține că a ținut o evidență a știrilor apărute pe această temă, iar majoritatea dintre acestea sunt false.

Toată lumea va ști adevărul în câteva săptămâni, când voi acorda un interviu. Media minte. Am un carnet și, în ultimele luni, dintre cele 100 de știri pe care le-am notat, doar cinci au fost adevărate.

Imaginează-ți cum sunt lucrurile, ține minte asta”, a scris portughezul pe rețelele de socializare, citat de Marca.

Start de coșmar pentru Manchester United în noul sezon din Premier League. Erik ten Hag a impus pedepse dure

Manchester United are un start dezastruos în noul sezon din Premier League. În prima etapă, ”diavolii” au pierdut pe teren propriu în fața celor de la Brighton, scor 1-2. Nici în runda a doua United nu și-a revenit. Elevii lui Erik ten Hag au suferit o înfrângere umilitoare pe terenul lui Brentford, scor 0-4. În urma acestor eșecuri, Man United ocupă ultimul loc în campionat, situație inexistentă în ultimii 30 de ani. Mai exact, ultima dată când United s-a aflat pe ultimul loc în Premier League a fost pe 21 august 1992.

Eșecul usturător cu Brentford a produs mânia lui Erik ten Hag. Tehnicianul olandez și-a chemat elevii la antrenament duminică, zi liberă în mod normal. Mai mult, el i-a trimis pe jucători să alerge nu mai puțin de 13,7 kilometri. Toate acestea la o temperatură de peste 30 de grade Celsius. Dintre jucătorii pedepsiți nu a lipsit nici Cristiano Ronaldo, cel care este bănuit ca fiind motivul tensiunilor din vestiarul lui United.