Pancu a izbucnit, după ultimele zvonuri de la Rapid: „Voi sunteți siguri că Mutu e dinamovist? Eu i-aș răspunde lui Șumudică!” EXCLUSIV Playsport Live

Robert Zanfir / 26.02.2022, 08:15
Pancu a izbucnit, după ultimele zvonuri de la Rapid: „Voi sunteți siguri că Mutu e dinamovist? Eu i-aș răspunde lui Șumudică!” EXCLUSIV Playsport Live

Daniel Pancu crede că intervenția lui Marius Șumudică, care le-a reproșat rapidiștilor că nu l-au contactat înaintea lui Mutu, nu face bine echipei. „Pancone” a recunoscut la Playsport Live că, în locul lui Mihai Iosif, ar fi ripostat.

Rapidul se pregătește pentru derby-ul cu Dinamo, iar atmosfera nu este una deloc liniștită. Mai ales după intervenția lui Marius Șumudică. Acesta a provocat un val de replici din partea lui Gigi Corsicanu, a lui Adi Mutu sau a lui Daniel Niculae. Cel mai șifonat pare a ieși Mihai Iosif.

Daniel Pancu a izbucnit, după ultimele zvonuri de la Rapid

Daniel Pancu a vorbit la Playsport Live despre atmosfera de la Rapid, înaintea derby-ului cu Dinamo. Tehnicianul spune că nu l-ar afecta numirea lui Mutu în Giulești.

Pancone sare în apărarea lui Mihai Iosif. Spune că el ar fi ripostat dacă ar fi fost în locul actualului antrenor al Rapidului:

„Criteriul de bază e competența. La competențe de nivel apropiat, da, alegi un rapidist. Rapid a câștigat cu Lucescu și cu Rednic ultimele două campionate, ce să mai vorbim aici. Sunt prieten cu Adi Mutu, da.

Înveți multe lucruri la nivelul ăsta de jos. Îți dă posibilitatea să greșești. Poți să greșești, înveți multe, îți formezi ochiul la jucători și când vii la echipă cu presiune, cu obiective mari, ai de unde să o apuci. Nu intri în criză. Și eu sunt de acord cu antrenorii care nu ard etapele”, a declarat Daniel Pancu la Playsport Live.

Voi sunteți convinși că Adi Mutu este dinamovist?

(Mutu -n.r.) Era la finala Cupei, cu Borcea, cu toți. Știu că eu am dat gol. Era vopsit în cap. I-a pus cineva să se vopsească. Borcea, cred.

(Șumudică – n.r.) Dereglează atmosfera, de ce să faci scandal, mai ales înaintea unui meci cu Dinamo. Influențează mult, oamenii vin la stadion. Rapid vine după o serie lungă fără victorie, sunt opt meciuri. Cand vii și inflamezi, e un derby până la urmă, nu știi.

Nu e normal, nu mi se pare normal. Dinamo și-a revenit chiar acum. Vor conta și declarațiile astea.

Daniel Pancu, despre intervenția lui Șumudică: Nu sunt lucruri normale!

Mie nu mi-ar conveni să vină unul la televizor să influențeze opinia publică, suporterii… Că nu m-a căutat nimeni, să îl schimbi pe Pancu, că vin eu în locul lui Pancu.

Nu sunt lucruri normale, vorbim de profesionalism și de respectul față de colegii de breaslă.

Eu mă pun în locul lui Miță Iosif. Eu îi răspundeam. Ce spuneam, îi spuneam. Nu sunt lucruri normale. Vorbim de respectul față de colegii de breaslă”, a mai spus Daniel Pancu la Playsport Live.