Papură primește susținere din partea unuia dintre liderii echipei: „Nu vreau să plece”

Marian Cărăvan 19.01.2021, 11:20
Papură primește susținere din partea unuia dintre liderii echipei: „Nu vreau să plece”

Corneliu Papură e tot mai contestat la Craiova. Tehnicianul este arătat cu degetul pentru forma echipei oltene și pentru rezultatele întregistrate în ultima perioadă. Cu toate acestea, Papură primește susținere chiar din partea unuia dintre liderii echipei din Bănie.

Papură e tot mai contestat la Craiova

După remiza de la Giurgiu, Craiova a ajuns la al patrulea meci consecutiv fără victorie în Liga 1. În ultimele patru partide, vicecampioana a înregistrat o înfrângere și trei rezultate de egalitate. Săptămâna trecută, când Craiova putea trece temporar pe primul loc al clasamentului, a remizat în Bănie cu Sepsi, scor 0-0. Luni seara, formația olteană a încheiat la egalitate, 1-1, cu Astra. Pentru prestația echipei și rezultatele din ultima perioadă este arătat cu degetul antrenorul Corneliu Papură. Chiar zilele trecute, după ce Craiova încheia la egalitate meciul cu Sepsi, s-a vorbit despre aducerea unui alt antrenor la Universitatea.

Craiova are nevoie de un alt antrenor, un antrenor cu experiență, care se poate impune în vestiar, care poate impune o idee de joc.

Craiova, cu ce a arătat acum, nu e echipa care se poate bate la titlu”, a declarat atunci Ionel Dănciulescu, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Nicusor Bancu (la minge) il sustine pe Corneliu Papura Sursa: Facebook Universitatea Craiova
Nicusor Bancu (la minge) il sustine pe Corneliu Papura Sursa: Facebook Universitatea Craiova

Papură primește susținere din partea unuia dintre liderii echipei

Corneliu Papură e tot mai contestat la Craiova. Tehnicianul este arătat cu degetul pentru forma echipei oltene și pentru rezultatele întregistrate în ultima perioadă. Cu toate acestea, Papură primește susținerea chiar din partea unuia dintre liderii echipei din Bănie. Chiar căpitanul echipei, Nicușor Bancu.

Fundașul în vârstă de 28 de ani speră ca patronul Mihai Rotaru să îl păstreze pe Corneliu Papură. Asta după ce s-a vehiculat chiar varianta cu sosirea lui Laurențiu Reghecampf în Bănie.

Este decizia domnului Rotaru, eu sper ca Mister să rămână. Acum nu ne-au ieșit bine meciurile, dar am avut rezultate bune cu Mister, eu mă înțeleg foarte bine cu el”, a spus Nicușor Bancu, după meciul cu Astra.

Universitatea Craiova este momentan pe locul al treilea în clasament, cu 34 de puncte. Poziția secundă este ocupată de CFR Cluj, cu același număr de puncte. Lider se menține FCSB, cu 37 de puncte și cu un meci mai puțin disputat. FCSB joacă în această seară, de la ora 20:00, pe terenul celor de la Viitorul, în ultimul meci al etapei a 17-a.

În etapa următoare, Universitatea Craiova va juca cu Viitorul, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Meciul este programat sâmbătă, 23 ianuarie, de la ora 21:00.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe