Salariul imens cerut de Reghe la Craiova! Rotaru nu i-a oferit nici jumătate din sumă

Gabriel Eșanu 16.01.2021, 23:46
Salariul imens cerut de Reghe la Craiova! Rotaru nu i-a oferit nici jumătate din sumă

Corneliu Papură este contestat la Craiova, dar Mihai Rotaru pare tentat să îl păstreze în funcție. Chiar și în ciuda unui start ratat în 2021, remiză pe propriul teren cu Sepsi, scor 0-0. Ce-i drept, au existat negocieri pentru înlocuirea antrenorului Științei. Laurențiu Reghecampf a fost cel vizat de Rotaru, dar negocierile dintre cei doi au fost foarte departe de un numitor comun.

Laurențiu Reghecampf este liber de contract după despărțirea de Al Wasl. Dar voia 500.000 de euro ca să revină în Liga 1

ProSport anunță că Reghecampf a cerut un salariu de 500.000 de euro pe sezon pentru a o prelua pe Craiova în această iarnă. Asta în vreme ce oferta lui Rotaru nu a depășit suma de 200.000 de euro. În aceste condiții, negocierile au fost întrerupte destul de repede, așa cum era de așteptat. Reghe s-a despărțit în luna octombrie de la Al Wasl, iar între timp a negociat și cu Al Ain. Nici acele discuții nu s-au concretizat.

Au fost discuţii. Dacă el alege să se ducă acolo, o face pentru că este cea mai bună variantă. Acolo te duci dacă iei campionatul. El analizează lucrurile acum. Dacă el crede că e bine, se va duce. Sunt lucruri pe care le ştim trei oameni”, a explicat Basarab Panduru, fost secund al lui Reghecampf la Al Wasl, pentru Telekom Sport.

CS Universitatea Craiova este pe locul 3 în Liga 1, la patru puncte în spatele liderului FCSB. Și unul sub campioana CFR Cluj, ocupanta locului 2. Corneliu Papură nu înțelege de ce este atât de contestat de fanii olteni și a răbufnit la conferința de presă premergătoare jocului cu Astra.

Când câștigam cu 3-2, nu era bine, că primim goluri. Acum, nu primim gol, avem a doua cea mai bună apărare apărare, no, tot nu e bine. La Botoșani, 0-0, echipa adversă nu a șutat niciodată pe spațiul porții. Am avut penalty nedat, erau două puncte în plus. La Cluj (n.r. 0-0 cu CFR acum două runde), niciun șut pe spațiul porții noastre, zero, niciunul. Tot nu e bine. Noi am avut gol la Cluj, mingea a fost în poartă, nu e bine. Tot timpul e loc de mai bine, dar sunt lucruri pe care nu reușesc să le înțeleg. Nicicum nu e bine”, s-a plâns Papură în fața jurnaliștilor.

Urmăriți Playsport.ro și pe