Părinții unui sportiv din România reclamă că au fost loviți cu mașina de antrenor. Acuzații grave la adresa unui angajat al CSA Steaua București

Moldoveanu Camelia / 27.06.2022, 15:16
Părinții unui sportiv din România reclamă că au fost loviți cu mașina de antrenor. Acuzații grave la adresa unui angajat al CSA Steaua București

Georgios Georgiadis, antrenorul lui CSA Steaua, este acuzat de către părinții lui Eduard Grosu că a intrat intenționat în mașina lor. Evenimentul a avut loc în județul Harghita, la Izvorul Mureș, acolo unde s-a desfășurat Campionatul Național de Ciclism.

Antrenorul lui CSA Steaua este în mijlocul unui scandal

O filmare apărută pe internet arată cum Georgios Georgiadis, antrenorul lui CSA Steaua, se afla lângă mașina părinților ciclistului Eduard Grosu. Din mașină se aude Viorel Grosu cum cerea ajutorul poliției:

Să vină poliţia, să vină jandarmeria aici! Ăsta nu are ce căuta în ciclismul profesionist. Să vină poliţia că a intrat intenţionat în mine„, se aude ţipând tatăl lui Eduard Grosu”.

Antrenorul CSA Steaua apare extrem de nervos în imagini, iar mama lui Eduard Grosu se aude în timp ce vorbea la telefon și solicita intervenția forțelor de ordine:

L-a lovit la gât. Avem nevoie de ambulanţă. Să vină în Ocland, că ne întoarcem acolo. L-a gât, chiar la ceafă (n.r l-a lovit). Noi voiam să depăşim, să mergem la locul nostru în caravană, şi el a venit din stânga să ne bage în şanţ„, se aude mama lui Eduard Grosu

Părinții lui Eduard Grosu susțin că au fost agresați pentru vă au scos la suprafață o ilegalitate

Câştigătorul Turului Ciclist al României în 2020 a depus o contestație, acuzând clubul CSA Steaua că le-a făcut documente false unor sportivi. Părinții acestuia susțin că antrenorul i-a lovit intenționat cu mașina din cauza dezvăluirilor făcute de fiul lor.

Ei au făcut nişte falsuri, pe clubul Steaua aveau duble licenţieri ceea ce nu era posibil. Eu am făcut o reclamaţie la UCI acum 2 zile, vineri. UCI mi-a dat dreptate mie şi astăzi a luat foc (n.r. Georgios Georgiadis). Taică-miu e lovit la cap, după cum se vede în poze. Apoi a intrat cu maşina în faţă, să îl agreseze. Se vede cum îl înjură„, a declarat Eduard Grosu, tatăl celui mia bun ciclist din România, pentru Antena Sport.

De menționat este faptul că Georgios Georgiadis a fost extrem de violent și după venirea poliției. Aceasta a sărit la bătaie și a fost oprit cu greu de către organizatorii evenimentului.

Antrenorul CSA Steaua susține că a fost provocat

Contactat pentru a lămuri această situație, antrenorul CSA Steaua susține că el a fost cel agresat:

„A început să mă înjure, am coborât şi m-am enervat şi eu. L-am lovit cu maşina, atât s-a întâmplat. Ne-am lovit în circulaţie, eu zic că m-au lovit ei. Noi avem alte reguli, nu ai voie să mă depăşeşti când am sportiv în faţă. Noi maşinile din caravană suntem în protecţia sportivilor.

Ei m-au şicanat şi nu am putut să ajung la sportivul meu. După ce i-am schimbat roata, au venit din partea stângă şi probabil au vrut să mă obstrucţioneze. Eu m-am supărat foarte mult pentru că exista posibilitatea să păţească ceva ciclistul din faţă. Nu l-am lovit, nici nu l-am atins. Eu sunt lovit la uşa din stânga şi el este lovit în faţă„, a precizat Georgios Georgiadis pentru sursa citată anterior.