Parma lui Dennis Man și a lui Valentin Mihăilă se depărtează de obiectiv. Cum au jucat cei doi

Gabriel-Alexandru Ioniță / 24.10.2021, 20:57
Parma lui Dennis Man și a lui Valentin Mihăilă se depărtează de obiectiv. Cum au jucat cei doi

Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost titulari pentru Parma în meciul din deplasare cu Reggina. Cei doi internaționali români nu au reușit însă să se facă remarcați cu nimic în partida pierdută de echipa antrenată de Enzo Maresca cu scorul de 2-1, ba chiar dimpotrivă.

Dennis Man și Valentin Mihăilă, criticați dur de presa italiană

Ei au fost criticați de presa „de casă” a formației gialloblu. Jurnaliștii i-au criticat pe cei doi pentru egoismul de care au dat dovadă și pentru faptul că au arătat o stare de nervozitate care i-a făcut să nu aducă niciun plus echipei lor.

„Nervos și egoist. Inutil”, au scris cei de la Parma Live despre Dennis Man, care a fost schimbat de Maresca în minutul 66. Valentin Mihăilă a părăsit terenul în minutul 78 și a fost și el criticat de jurnaliști: „Mai puțin nervos decât Man, dar la fel de inutil. Un meci în care a încercat să se desprindă și să șuteze. Atât”.

Dennis Man a fost notat cu 4, în vreme ce Mihăilă a primit nota 4.5 pentru prestația din meciul cu Reggina. Cea mai mare notă primită de jucătorii Parmei a fost 6, acordată lui Gianluigi Buffon și lui Franco Vasquez, autorul golului „cruciaților”.

În urma acestui rezultat, Parma ajunge la 6 meciuri consecutive fără victorie în Serie B. În această perioadă, echipa lui Enzo Maresca a înregistrat 3 înfrângeri și 3 egaluri.

Astfel, echipa lui Man și Mihăilă a ajuns pe locul 14 în campionat, mai aproape de locurile de retrogradare decât de cele care asigură promovarea, care reprezintă obiectivul echipei gialloblu.

Cei doi români ai Parmei, pe lista preliminară a lui Mirel Rădoi pentru meciurile cu Islanda și Liechtenstein

Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost din nou convocați de Mirel Rădoi pentru meciurile din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. România va întâlni în noiembrie Islanda și Liechtenstein din postura de favorită la locul 2 în grupa de calificare, cea care asigură prezența la baraj.

Lista preliminară a stranierilor convocați de Mirel Rădoi:

PORTAR: Florin Niță (Sparta Praga-Cehia, 11/0).

FUNDAȘI: Vlad Chiricheș (Sassuolo-Italia, 68/0), Cristian Ganea (Aris Salonic-Grecia, 8/0), Vasile Mogoș (Crotone-Italia, 4/0). Ionuț Nedelcearu (Crotone-Italia, 19/2), Andrei Rațiu (Huesca-Spania, 4/0), Adrian Rus (Fehérvár-Ungaria, 9/0), Alexandru Pașcanu (Ponferradina-Spania, 0/0), Alin Toșca (Gaziantep F.K.-Turcia, 27/1).

MIJLOCAȘI: Alexandru Cicâldău (Galatasaray-Turcia, 18/2), Olimpiu Moruțan (Galatasaray-Turcia, 1/0), Ianis Hagi (Rangers-Scoția, 22/2),. Dennis Man (Parma-Italia, 12/2), Valentin Mihăilă (Parma-Italia, 5/1), Răzvan Marin (Cagliari-Italia, 35/2), Marius Marin (Pisa-Italia, 2/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K.-Turcia, 49/6), Alexandru Mitriță (PAOK-Grecia, 16/3), Dragoș Nedelcu (Fortuna Düsseldorf-Germania, 5/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga-Cehia, 52/11).

ATACANT: George Pușcaș (Reading-Anglia, 24/8).

VIDEO. Românul Valentin Mihăilă, „clientul” marelui Gianluigi Buffon. Ce a pățit mijlocașul la revenirea la Parma