Partenera de scenă a lui Culiță Sterp este iubita unui jucător al naționalei României. Semnal de alarmă tras de Aza Gabriela

Giosanu Catinca / 24.10.2021, 10:53
Partenera de scenă a lui Culiță Sterp este iubita unui jucător al naționalei României. Semnal de alarmă tras de Aza Gabriela

Aza Gabriela, iubita lui Dragoș Nedelcu de la FCSB, a tras un semnal de alarmă în legătură cu cel de-al patrulea val al pandemiei de coronavirus. Faptul că numărul infecțiilor crește semnificativ de la o zi la alta o sperie pe partenera de scenă a lui Culiță Sterp. Mesajul transmis de cântăreața care se iubește cu Dragoș Nedelcu.

Semnal de alarmă tras de partenera de scenă a lui Culiță Sterp

Celebrul manelist Culiță Sterp a apărut, într-un videoclip, alături de Gabriela Amzaru. Iubita fotbalistului convocat la echipa națională de fotbal a României are o carieră în plină ascensiune, iar frumusețea o ajută sa facă furori pe rețelele de socializare. Gabriela înnebunește bărbații de fiecare dată când pozează în costum de baie. De data aceasta, însă, tânăra s-a folosit de rețelele sociale pentru a transmite un mesaj cu privire la criza sanitară.

Aza Gabriela a scris pe Instagram un mesaj tulburător despre pandemia declanșată de coronavirus. Artista a povestit că și ea s-a infectat cu virusul ucigaș și că este departe de țară.

Nu știu cum să încep.. sunt puțin demoralizată de ceea ce văd și aud. Nu vom fi bine deloc..

Eu sunt plecată din țară de câteva săptămâni. Vreau să vă spun că lucrurile stau altfel aici. Lumea este atât de liniştită, civilizată și ce credeţi… și ȘTIRILE sunt tot la fel.

Am încercat și încerc din răsputeri să nu mai citesc și să nu mai aud nimic dar îmi tot sună telefonul. Mă sună prieteni, neamuri cum că X a cedat, cum că copilul nu ştiu cui e în stare gravă, sunt demoralizată. Eu nu am crezut atât de mult in acest virus până când..

Am trecut și eu prin asta acum ceva timp. Nu m-am simțit bine deloc, dar îi mulțumesc lui DUMNEZEU că mi-a dat puterea de a rămâne liniștită ACASĂ. M-am luptat singură cu acest virus și l-am doborât.”, a transmis celebra cântăreață.

Se teme să revină în țara natală

Iubita lui Dragoș Nedelcu a mai spus că ar vrea să revină în țară, însă îi e frică să se întoarcă din cauză că s-ar putea reinfecta.

Mă credeţi că aș rămâne aici pentru ceva timp? Îmi este frică… de ce îmi este frică? Îmi este frică să nu mai trec prin ce am trecut… Doar că nu pot, am multe de rezolvat, multe de făcut și nu am încotro… Am multe gânduri, mă gândesc mereu la ai mei, mă gândesc mereu la cei apropiați…

Nu îmi doresc să primesc hate. Eu doar am zis să împărtășesc cu voi ceea ce gândesc și ceea ce simt… Nu am mai fost activă aici. Am vrut să mai fac o pauză din online și să mă bucur de momentele pe care le am.

Să aveți grijă de voi, să fiți atenți și să încercăm să luăm lucrurile mai în serios. Dacă aveți simptome să vă testați si încercați să evitați contactul cu ceilalți cât timp nu aveți rezultatul.

Testul PCR este cel mai bun. Am făcut 4 teste rapide și mi-au ieșit toate negative până când am făcut PCR ul și am văzut rezultatul… Multă sănătate tuturor! Peace!”, a mai spus Aza Gabriela.