Pasionalul Ion Țiriac a ieșit în miez de noapte cu o brunetă din catalogul de modă. Imagini demențiale.

Autori: Ștefănescu Dragoș, Brădescu Alexandru / 08.09.2021, 07:18

Ion Țiriac este unul dintre marii sportivi ai României. Succesul pe care l-a avut în afaceri l-a propulsat pe Țiriac și în topul celor mai bogați oameni ai planetei. Ajuns la o vârstă venerabilă, Ion Țiriac nu se dezminte și a ieșit în miez de noapte cu o brunetă superbă.

Ion Țiriac a ieșit în miez de noapte cu o brunetă superbă

După ce a încheiat relația cu fosta gimnastă Irina Deleanu, Ion Țiriac a început o relație cu altă femeie care se numește Teodora. De curând, Ion Țiriac a fost văzut în compania unei brunete frumoase, la un restaurant de lux din nordul Capitalei. Femeia alături de care Țiriac a ieșit la masă este chiar noua lui cucerire, Teodora. Conform celor de la MediaFlux.ro, Țiriac a fost escortat de o echipă de securitate care a avut grijă să îi țină pe curioși la distanță. Conform celor prezenți în localul respectiv, Țiriac ar fi venit cu o super limuzină, un Lamborghini Urus Graphite Capsule, al cărei preț de catalog pornește de la 240.000 de euro.

Un iubit pasional dar foarte rece

În ciuda notorietății de care se bucură, viața privată a lui Ion Țiriac a fost mereu ascunsă de ochii curioșilor. Puținele informații despre viața privată a miliardarului se cunosc din cărțile de memorii scrise de Adriana Ichim, o fostă iubită a miliardarului. Adriana Ichim a fost un manechin de succes în țara noastră. La începutul anilor 1990, Adriana Ichim a avut o relație cu Ion Țiriac.

În memoriile sale, Adriana Ichim i-a dedicat lui Ion Țiriac peste 100 de pagini. Aceasta povestea că Țiriac era un iubit pasional dar foarte rece, atunci când era vorba despre iubire.

El e un om rece, un om care nu ştie să iubească, un om care are o mentalitate ţărănească. Femeia trebuie să stea unde o pui şi să aştepte. Asta e părerea lui despre femeie: să-ţi facă de mâncare, eventual, să-ţi facă şi un masaj”, a dezvăluit Adriana Ichim.

Făcând referire la sentimentele care au fost între ea și Țiriac, adriana Ichim povestește că fostul tenismen nu știe să iubească cu adevărat.

Are o mică capacitate de iubire. Relaţia noastră a fost între avioane, în Europa, ne vedeam la Paris, la Monte Carlo. Ăsta nu e un om care poate să aibă o femeie lângă el, nu suportă. Mi-am dat seama că în nici una din nopţile pe care le-a petrecut cu mine nu m-a iubit. El este o persoană rece, o persoană distantă. Eu l-am iubit, el pe mine nu”, a scris Adriana Ichim.