Pasiunea ascunsă a Simonei Halep a fost dezvăluită. Ce face campioana din România atunci când ajunge la casa de la Snagov

Moldoveanu Camelia / 16.05.2022, 15:00
Pasiunea ascunsă a Simonei Halep a fost dezvăluită. Ce face campioana din România atunci când ajunge la casa de la Snagov

Simona Halep a petrecut un weekend în România după ce a participat la turneele de la Madrid și Roma. Jucătoarea de tenis are o pasiune ascunsă de care se bucură de fiecare dată când ajunge la casa de la Snagov.

Activitatea de care Simona Halep se bucură atunci când ajunge la casa din Snagov

Încă de la începutul colaborării cu Patrick Mouratoglou, Simona Halep nu a mai revenit în România. Este cunoscut faptul că jucătoarea de tenis se simte cel mai bine acasă, astfel că s-a întors pentru un weekend pe meleagurile natale înainte de a începe pregătirile pentru Roland Garros.

Profitând de vremea frumoasă, Simona Halep a mers la casa ei din Snagov. De fiecare dată când are are ocazia, soția lui Toni Iuruc se plimbă cu skijetul pe apele lacului de lângă casă. Fericită de scurta vacanță, aceasta a postat pe Instagram filmulețul în care se relaxează bucurându-se de pasiunea sa ascunsă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Halep ❤️ (@simonahalep27_)

Probleme grave de sănătate înainte de Roland Garros

Se pare că Simona Halep nu scapă de ghinion nici în 2022 și recent a aflat că are probleme grave de sănătate. În duelul cu Danielle Collins, din turul doi al turneului de la Roma, Simona Halep a alunecat pe zgură în primul set și și-a sucit glezna. Accidentarea ei a părut a fi una groaznică pe moment, însă după câteva clipe pe care le-a petrecut la marginea terenului, Halep a revenit și a putut să continue jocul. Totuși, nivelul ei a scăzut constant și Collins a învins-o în două seturi, scor 7-6, 6-3.

După eliminarea de la Roma, eleva lui Patrick Mouratoglou a revenit în țară. Însă, a petrecut pe teritoriul României doar câteva zile, deoarece a zburat de urgență în Franța.

Potrivit ProSport.ro, accidentarea Simonei Halep este mai serioasă decât se aștepta sportiva. Detaliul pozitiv este dat de faptul că ligamentele gleznei nu sunt afectate în niciun fel. Totuși, Halep resimte o ușoară sensibilitate la nivelul gleznei afectate, care este și puțin umflată. Astfel, a preferat să zboare în avans la Nisa, în Franța, unde va efectua mai multe tratamente de recuperare sub coordonarea mediului fizioterapeut Candice Gohier, specializat la „Institut de Formation en Masso-Kinesitherapie de Breck-sur-Mer”.

Conform sursei citate, Simona va rămâne la Nisa până marți, 17 mai, după care va zbura la Paris, unde va începe antrenamentele pentru Roland Garros. Grand Slam-ul francez este programat în intervalul 22 mai – 5 iunie.