Pasiunea pentru fotbal nu are limite. 31 de ore pe drum și 7400 de kilometri străbătuți pentru un meci care nu s-a mai jucat

Olteanu Ștefan / 29.11.2021, 00:03

Pasiunea pentru fotbal i-a determinat pe doi suporteri americani să parcurgă 7400 de kilometri pentru a vedea echipa favorită. După un drum care a durat aproximativ 31 de ore, cei doi fani au primit o veste șoc. Duelul pentru care au trecut prin toată această aventură a fost amânat!

Au parcurs 7400 de kilometri ca să vadă Burnley – Tottenham, dar meciul s-a amânat! Pasiunea pentru fotbal nu are limite

Doi fani din Statele Unite ale Americii au demonstrat recent că pasiunea pentru fotbal nu are limite. Originari din Dallas, al trilea cel mai populat oraș din statul Texas, SUA, cei doi suporteri au călătorit nu mai puțin de 7400 de kilometri pentru a ajunge în Burnley, un oraș din nord-vestul Angliei.
Aici era programat duelul Burnely – Tottenham din runda cu numărul 13 a Premier League. Prima oprire a fanilor a fost Londra, după care au ajuns la destinație, în Burnley. În total, drumul a durat nu mai puțin de 31 de ore.
Însă, cu doar 30 de minute înaintea fluierului de start, duelul Burnley – Tottenham a fost amânat. Ninsoarea abundentă a împiedicat disputarea partidei, pe care oficialii au amânat-o.
Din păcate, aceasta va fi reprogramată la o dată ulterioară, iar fanii lui Tottenham au ratat ocazia să își vadă favoriții în acest weekend.

De la Dallas la Londra și la Burnley. 31 de ore, fără să dormim, alimentați de cafea, biscuiți cu brânză și mai multă cafea. Vremea e rece, se anunță zăpadă la ora jocului. Lucrurile pe care le faci pentru echipa iubită”, scriau cei doi fani ai lui Tottenham, pe Twitter, cu câteva ore înaintea partidei.

Surprinși neplăcut de decizia organizatorilor, cei doi suporteri au mers să mânănce în centrul orașului Burnley.

Fără fotbal, așa că…”, au scris fanii, în dreptul unei poze cu două băuturi și o farfurie cu mâncare.

Imaginile spectaculoase cu ninsoarea abundentă din Burnley pot fi văzute în galeria foto a articolului.

Revoluția lui Antonio Conte continuă. Ce transferuri de top vrea italianul să facă la Tottenham

Antonio Conte este cunoscut pentru stilul autoritar și disciplina pe care o impune la echipă. În plus, italianul este adeptul unui sistem tactic exact, la care jucătorii trebuie să se adapteze. De aceea, managerul mai are nevoie de întăriri, pentru ca echipa să arate așa cum își dorește.

Ziariștii sunt convinși că Tottenham va evolua într-un 3-4-3, nu 3-5-2, așa cum o făcea la Inter. Italianul vrea întăriri în fiecare compartiment, pentru ca londonezii să dea randament. În defensivă, Conte mai vrea un fundaș central puternic, cineva care să dirijeze apărarea. Fostul său jucător de la Inter, Stefan de Vrij, este favorit. La 29 de ani, olandezul are experiența și valoarea necesară pentru a sta în mijlocul liniei de fund, alături de Romero și Eric Dier.

Și în centrul liniei mediene, Conte va aștepta întăriri. Este adevărat că Spurs deține fotbaliști tehnici, ca Dele Ali sau Gio Lo Celso, dar Conte este adeptul fotbaliștilor care muncesc mult. În sistemul italianului, mijlocașii trebuie să acopere toată zona, să coboare în sprijunul defensivei, dar apoi să inițieze repede atacurile.

Tot din Italia vrea Conte și restul întăririlor. Doi mijlocași sunt pe lista italianulului. Frank Kessie nu a semnat noul contract cu Milan și „diavolii” ar putea fi tentați să îl vândă. Mijlocașul este tipul jucătorului căutat de Conte, un fotbalist care care muncește mult pentru echipă. Un alt fost elev de la Inter, Nicolo Barella, este și el în plan pentru un transfer. Conte îl știe foarte bine și jucătorul a crescut mult sub coordonarea sa.

De asemenea, Dejan Kulusevski, atacantul celor de la Juventus, este un fotbalist cu potențial mare, dar care la Juventus nu are șanse multe. Torinezii au plătit peste 35 de milioane de euro pentru suedez, iar acum ar putea fi tentați să recupereze din bani.

Accidentare de coșmar pentru Neymar. Prima ipoteză este una devastatoare pentru starul brazilian.