Patronul Rapidului e disperat să ducă echipa în Liga 1! ”Avem prime speciale la fiecare meci”

Gabriel Peneș 20.04.2021, 22:01
Patronul Rapidului e disperat să ducă echipa în Liga 1! ”Avem prime speciale la fiecare meci”

Patronul Rapidului e disperat să ducă echipa în Liga 1! ”Avem prime speciale la fiecare meci”. Victor Angelescu, omul care deține 97% din acțiunile clubului giuleștean a reacționat după eșecul în fața „Craiovei lui Mititelu”. Rapid a pierdut cu 0-1 în fața U Craiova 1948 și se află pe locul 2 în play-off-ul Ligii 2.

Patronul Rapidului e disperat să ducă echipa în Liga 1!

Lupta pentru promovare e încinsă în play-off-ul eșalonului secund. Patronul Rapidului e disperat să ducă echipa în Liga 1! Victor Angelescu este persoana care deține acum 97% din acțiunile clubului giuleștean. El deține funcția de director pe Europa al companiei cehe APS Holding. În ultima perioadă, au fost făcute mai multe schimbări în cadrul clubului. Daniel Pancu a fost înlocuit pe banca tehnică de Mihai Iosif.

De curând, Daniel Niculae a fost numit președinte al grupării vișinii. Niculae a plecat de la Rapid în urmă cu trei ani, după ce a contribuit la promovarea echipei în Liga 3. Fostul fotbalist a decis să plece după mai multe discuții în contradictoriu cu oficialii clubului. La începutul acestei luni, însă, Niculae a acceptat propunerea lui Angelescu.

Patronul Rapidului e disperat să ducă echipa în Liga 1! ”Avem prime speciale la fiecare meci”
Patronul Rapidului, Victor Angelescu, e disperat să ducă echipa în Liga 1

”Avem prime speciale la fiecare meci”

Rapidul a pierdut meciul din etapa a 4-a a play-off-ului Ligii 2. Elevii lui Mihai Iosif au cedat cu 0-1 pe terenul rivalei U Craiova 1948. Giuleștenii ocupă locul 2, la 3 puncte în spatele liderului, „Craiova lui Mititelu”. Ei au 1 punct în plus față de urmăritorii de la Dacia Mioveni. De altfel, argeșenii vor fi și următorii adversari. Partida va avea loc sâmbătă, 24 aprilie, de la ora 15.00.

Victor Angelescu a vorbit despre planurile sale de a duce echipa în Liga 1.

Sunt și supărat, dar consider că nu s-a pierdut mare lucru. E normal că nu vrei să pierzi în fața unei contracandidate. Cred că partida următoare cu Mioveni e cea mai importantă de până acum, chiar mai importantă decât cea cu Craiova. Daniel Niculae și Mihai Iosif se sfătuiesc tot timpul, asta pot să vă garantez. Acum, nu trebuie să facem o tragedie. Am pierdut un meci, după cinci victorii. Asta e, mergem mai departe”, a declarat a Victor Angelescu, la ProSport Live.

Chiar dacă s-a declarat supărat după eșecul de la Craiova, Angelescu a spus că își motivează jucătorii cu bonusuri financiare.

E o atmosferă bună din ce știu eu. Eu nu am fost la echipă, dar am vorbit la telefon și cu Nico, și cu Miță și cred că e o atmosferă foarte bună. Au avut prime speciale la fiecare meci, dar sigur că vor avea și la acest meci. Nico a discutat cu căpitanii și eu am agreat. Nu pot să spun despre ce sumă e vorbă”, a mai spus Victor Angelescu, potrivit sursei citate.