Patronul Rapidului, Victor Angelescu, surprinde: “Moral, Steaua adevărată este FCSB! Ideal ar fi să existe una singură”

Moldoveanu Camelia 03.06.2021, 15:04
Patronul Rapidului, Victor Angelescu, surprinde: “Moral, Steaua adevărată este FCSB! Ideal ar fi să existe una singură”

Nu s-ar fi așteptat nimeni ca Victor Angelescu să fie de parte lui Gigi Becali. Patronul Rapidului consideră că moral Steaua este FCSB , indiferent de decizia luată de judecători. Acesta le sugerează chiar să se împace, deși sunt orgoliile foarte mari.

Patronul Rapidului, Victor Angelescu, crede că adevărata Steaua este echipa lui Gigi Becali

Victor Angelescu ține cu Gigi Becali! Steaua este FCSB!
Victor Angelescu ține cu Gigi Becali! Steaua este FCSB!

Conflictul dintre Steaua și FCSB este unul care nu pare să se stingă prea curând. Cu puțin timp în urmă, site-ul steaualibera.com publica un material în care Florin Talpan explica de ce echipa militarilor este nedreptățită. Mai mult, Steaua plănuiește să dea în judecată FRF dacă nu-i lasă în Liga 1 fără să se „privatizeze”.

CSA Steaua a câștigat procesul în care cere palmaresul echipei din perioada 1947 –  2003, însă decizia nu este definitivă. Gigi Becali nu s-a lăsat și a atacat prima decizie la Curtea de apel. Pe marginea conflictului dintre Steaua și FCSB, Victor Angelescu a făcut câteva comentarii. Patronul de la Rapid ține cu Gigi Becali și spune că moral, nu legal, Steaua este FCSB.

Una e Armata şi altceva e cu Gigi Becali, un investitor privat. Deşi sunt orgolii foarte mari, eu le-aş sugera să se împace. Eu cred că moral, nu legal, Steaua adevărată e FCSB, deşi sunt rapidist. O spun, moral aşa este. Ce s-a întâmplat la acea tranzacţie, s-a dovedit probabil în instanţă că Steaua este cea a Armatei. Dar moral aşa ar trebui. Sunt şanse foarte mici să se împace, pentru că ştim cu toţii de când se ceartă. Dar ideal pentru fotbalul românesc ar fi fost să existe o singură Steaua şi să fie în Liga 1.”, a spus patronul Rapidului pentru looksport.ro.

AFC Rapid nu este a lui Manoliu! Este a ui Copos!

Dinu Gheorghe a făcut o dezvăluire uluitoare despre George Copos și implicațiile omului de afaceri în fotbal. Surprins de afirmația potrivit căreia n-ar exista încă un Rapid, cel care îi lua interviu a ținut să-i reamintească de AFC Rapid, echipa din Liga a 4-a. Din câte s-a știut până acum, acest club îi aparține lui Horia Manoliu. Doar că marea surpriză vine abia acum! Dinu a dezvăluit că adevărata persoană din spatele acestei echipe este nimeni altul decât George Copos.

Cum este posibil dai primă pentru promovarea în Liga 1 celor de la Rapid și să deții în același timp AFC Rapid? Din spusele lui Dinu Gheorghe este posibil dacă ești George Copos.

Nu, acolo e Copos! Manoliu este un antemergător”, a spus Dinu Gheorghe.

Dinu Gheorghe n-a dorit să mai facă și alte dezvăluiri despre deținerea echipei AFC Rapid chiar de către George Copos.