Paul Pogba pleacă de la Manchester United! Starul francez se află în tratative avansate cu o super forță a Europei

Giosanu Catinca / 21.07.2021, 14:02
Paul Pogba pleacă de la Manchester United! Starul francez se află în tratative avansate cu o super forță a Europei

Paul Pogba pleacă de la Manchester United. Starul francez se află în tratative avansate cu o super forță a Europei. Mijlocașul s-ar fi înțeles cu gruparea de pe Parc des Princes. Care este prețul cerut de Manchester United pentru Paul Pogba?

Paul Pogba pleacă de la Manchester United!

Mijlocașul de 28 de ani este asaltat de oferte deoarece a intrat în ultimul an de contract cu Manchester United. Contractul lui Paul Pogba cu Manchester United va expira în vara anului viitor. Fotbalistul a refuzat oricum prelungirea contractului. În zadar s-au zbătut conducătorii clubului să îl convingă pe internaționalul francez. În orice caz, au existat multe speculații că mijlocașul francez nu va mai continua pe Old Trafford din noul sezon. Între timp, zvonurile s-au adeverit. Pogda pleacă de la Manchester United! Având în vedere contractul sportivului, ”diavolii” îl pot pierde gratis dacă nu îl vând în momentul de față. El a semnat până în iunie 2022.

Recent, impresarul său, Mino Raiola, declarase că viitorul lui Pogba nu este legat de United și că jucătorul simte nevoia unei noi provocări, dar această ofertă l-ar putea determina să nu-i mai caute un alt club.

Starul francez se află în tratative avansate cu o super forță a Europei

Conform celor de la L’Equipe, mijlocașul lui Manchester United este aproape de un acord, iar gruparea de pe Old Trafford i-a fixat un preț accesibil. Mai precis, 50 de milioane de euro. Anunțul a fost făcut după ce s-au vehiculat că nume ca Leo Messi și Cristiano Ronaldo au devenit principala țintă a celor de la PSG. Acum, însă primul pe lista conducătorilor clubului este francezul în vârstă de 28 de ani.

Transferul ar urma să oscileze între 70 şi 80 de milioane de euro, dar rămâne de văzut cât ar fi bonusurile din această sumă. Însă parizienii ar mai trebui să vândă jucători pentru a nu încălca fair-play-ul financiar. Asta, pentru că are deja 38 de jucători în lot. Având în vedere situația dată, directorul sportiv, Leonardo, este obligat să renunțe la mai mulți fotbaliști. Oficialul a întocmit deja lista neagră. Pe ea se află Thilo Kehrer, Sarabia, Sergio Rico, Kurzawa, Ander Herrera, Rafinha și Areola.

Lista a fost făcută după ce Mitchel Bakker a fost vândut pentru 7 milioane de euro la Bayer Leverkusen. 42 de meciuri a bifat Pogba în sezonul precedent pentru Manchester United, cu 6 goluri şi 10 pase decisive.