Paulo Dybala și-a ales următoarea destinație! Și-a cumpărat deja casă în oraș! Cu ce super-putere din Europa va semna argentinianul

Olteanu Ștefan / 19.05.2022, 19:47
Paulo Dybala și-a ales următoarea destinație! Și-a cumpărat deja casă în oraș! Cu ce super-putere din Europa va semna argentinianul

Paulo Dybala (28 de ani) va pleca de la Juventus în această vară, după 7 ani de succes alături de formația torineză, iar potrivit dezvălurilor făcute în presa din Italia, atacantul și-a ales deja următoarea destinație. Argentinianul și-a cumpărat o casă la mică distanță de sediul viitorului său club.

Paulo Dybala urmează să semneze cu Inter Milano! Cum au aflat italienii că atacantul și-a ales următoarea destinație

Curtat intens de mai multe echipe în ultimele luni, Paulo Dybala și-a ales următoarea destinație și o mutare l-a dat gol înainte ca tranzacția să se oficializeze.

Aflat din 2015 la Torino, Paulo Dybala nu a mai ajuns la un acord cu Juventus. Iar actuala sa înțelegere va expira la finalul acestui sezon, când va pleca din postura de jucător liber.

Formații ca Atletico Madrid sau Borussia Dortmund s-au interesat de el, iar recent o echipă din Anglia părea să fie mare favorită la obținerea semnăturii lui Dybala. Este vorba de Tottenham, despre care s-a scris că l-ar fi contactat deja pe argentinian, prin directorul Fabio Paratici.

Cu toate acestea, jurnalistul italian Fabrizio Romano a reacționat vehement: „Dybala nu a fost niciodată o opțiune pentru Tottenham Hotspur”.

În schimb, Footbal Italia a aflat deja care va fi viitoarea destinație a lui Dybala. Inter Milano, care de asemenea s-a interesat de luni bune de argentinian, ar fi bătut deja palma pentru transfer.

Conform sursei citate, Paulo Dybala și-a cumpărat o casă în Milano, la mică distanță de sediul clubului Inter. Astfel, e cât se poate de clar că Dybala a ales cu cine va semna din vară.

Dybala și-a luat rămas bun de la fanii lui Juventus cu ochii în lacrimi

Paulo Dybala a fost titular în runda precedentă din Serie A, când Juventus a jucat ultimul meci pe teren propriu în acest sezon. Torinezii au primit vizita lui Lazio și au terminat la egalitate, 2-2.

La finalul partidei, Dybala nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a plâns ca un copil. Imaginile au făcut rapid înconjurul lumii.

Întreg stadionul l-a aplaudat pe argentinian, care părăsește Torino după 7 ani.

Dybala va mai avea ocazia să impresioneze în tricoul alb-negru și sâmbătă, când Juventus va evolua în deplasare cu Fiorentina, în ultima etapă din campionatul italian.

Cinci titluri de campion, patru Cupe și trei Supercupe ale Italiei a cucerit Dybala cu Juventus. La capătul sezonului 2019 – 2020 a fost declarat cel mai bun jucător al anului. 115 goluri și 48 de pase decisive, acestea sunt reușitele lui Dybala, în 292 meciuri jucate pentru Juventus.

Cota sa de piață este de 40.000.000 de euro, conform Transfermarkt.

Juventus și-a lansat echipamentul pentru sezonul viitor. FOTO Cum se schimbă clasicele dungi.