„Pe ăştia 3 să-i ia Becali!” Mitică Dragomir, super ofertă pentru FCSB. Cine sunt jucătorii pe care îi cere de urgență la echipă

Ioan Valentin Oprea 03.06.2023, 13:53
„Pe ăştia 3 să-i ia Becali!” Mitică Dragomir, super ofertă pentru FCSB. Cine sunt jucătorii pe care îi cere de urgență la echipă

Gigi Becali caută întăriri la FCSB, după ce roş-albaştrii au ratat din nou cucerirea titlului. Dumitru Dragomir, fost preşedintele al Ligii Profesioniste de Fotbal, sare în ajutorul latifundiarului din Pipera şi îi propune trei nume pentru campania de transferuri.

Cel poreclit „Oracolul din Bălceşti” spune că Yuri Matias, Andrei Borza şi Tudor Băluţă ar fi ideali pentru FCSB. Cele trei transferuri sunt însă aproape imposibil de realizat pentru gruparea pregătită de cipriotul Elias Charalambous.

Pe Yuri Matias, Borza şi Tudor Băluţă îi recomand lui Gigi Becali, să-i transfere la FCSB”, a declarat Dragomir, într-o intervenţie la Orange Sport.

Yuri Matias, ca şi transferat la Rapid

După un sezon şi jumătate petrecut în Gruia, fundaşul în vârstă de 28 de ani, Yuri Matias, este tot mai aproape de Rapid. Alături de acesta, la formaţia din Giuleşti va veni la pachet şi Cristopher Braun.

Pe parcursul anului competiţional recent încheiat, Yuri Matias a bifat nu mai puţin de 50 de apariţii în tricoul alb-vişiniu. În Superligă, apărătorul originar din Brazilia a reuşit să-şi treacă numele pe lista marcatorilor de patru ori. Negocierile dintre CFR şi Rapid au intrat pe ultima sută de metri, iar în curând este de aşteptat ca trecerea lui Yuri Matias la echipa de sub Podul Grant să fie oficializată.

Borza are oferte din Occident

Andrei Borza şi Tudor Băluţă par, de asemenea, două ţinte greu de atins pentru FCSB. Gigi Becali a recunoscut, de mai multe ori, că şi l-ar dori pe Borza la FCSB, dar s-a arătat reticent că Hagi îi va da drumul acestuia în campionatul intern.

Preşedintele Farului, Gică Popescu, a anunţat deja, la scurt timp după ce Farul a devenit campioană, că pretenţiile financiare ale constănţenilor au crescut foarte mult. În opinia „Baciului”, formaţiile din România nu dispun de fondurile financiare necesare pentru a achiziţiona jucători alb-albaştri.

Borza, puştiul de 17 ani care s-a făcut remarcat în ultima ediţie a Superligii, se află şi în vizorul unor importante grupări din Occident. Potrivit surselor apropiate de clubul de la malul mării, pe urmele lui Borza s-ar afla olandezii de la PSV, precum şi englezii de la Fulham.

Urmăriți Playsport.ro și pe