Pe cine a remarcat Nicolo Napoli la finalul derby-ului Universitatea Craiova – FCU Craiova 0-2

Gabriel-Alexandru Ioniță 04.12.2022, 09:22
Pe cine a remarcat Nicolo Napoli la finalul derby-ului Universitatea Craiova – FCU Craiova 0-2

Nicolo Napoli l-a remarcat pe portarul Cristian Gurău după meciul Universitatea Craiova – FCU Craiova 0-2. Antrenorul italian al formației patronate de Adrian Mititelu a apreciat că goalkeeper-ul de 23 de ani a oferit multă siguranță prin intervențiile sale.

Nicolo Napoli, extrem de fericit după Universitatea Craiova – FCU Craiova 0-2

Legat de joc, Napoli a concluzionat că echipa sa a meritat victoria, prima obținută de FCU în „Derby-ul Olteniei”. Tehnicianul în vârstă de 60 de ani a ținut să își felicite jucătorii pentru meciul solid pe care l-au făcut, dar a atras atenția asupra faptului că partidele următoare sunt la fel de importante pentru echipa din Bănie.

„Echipa a jucat fotbal, am făcut un meci foarte bun, am meritat rezultatul, băieții au dat 100%. Portarul a fost bun, ne-a oferit siguranță.

Atmosfera a fost bună, suporterii noștri sunt fericiți când căștigă echipa. Noi încercăm să dăm 100% la fiecare meci, pentru a face cât mai multe puncte posibile.

Împreună cu băieții, am făcut un meci bun, meritul e al lor. Puțină tactică, dar meritul e al lor. Sunt trei puncte foarte importante pentru noi, iar acum ne gândim la următoarele meciuri”, a declarat Nicolo Napoli la finalul meciului de pe „Ion Oblemenco”.

Adrian Mititelu i-a luat din merite antrenorului italian

La scurt timp după declarația lui Napoli, patronul lui FCU Craiova a spus, la zona mixtă a stadionului, că nu antrenorul are cea mai mare contribuție la această victorie:

Nu e meritul lui Napoli, el e doar o rotiță în proiect. Să nu credeți că Napoli face ce vrea la echipa asta! Toți antrenorii au fost buni, doar Croitoru a făcut niște greșeli pe partea fizică.

O seară frumoasă pentru noi, după un șir de meciuri în care am fi meritat mai mult. A fost o seară așteptată de mult timp, cu atât mai mult cu cât e în fața marii rivale. Sper să ne descătușeze și să avem continuitate în rezultate. Suntem foarte departe de ceea ce ne-am propus!

Am trăit meciul intens, e unul special pentru mine. Sunt ani de zile de când mă gândesc la prima victorie contra lor. Și în cele mai grele momente ale mele tot la asta mă gândeam, la o victorie împotriva lui CSU.

Rămâne o echipă puternică, pe un gazon unde sunt mai familiarizați. Am spart gheața, s-au mai domolit relațiile! Suporterii noștri erau frustrați, le râdeau în nas adversarii.

Ura asta nu ajută fotbalul craiovean. Îmi pare rău de această schismă. Frații, suporterii care mergeau împreună la meciuri, au ajuns să își adreseze cuvinte grele. E greu, falia e prea mare.

Au existat tentative din partea unor persoane neutre, au vrut să creeze o singură echipă. Dar nu am ce echipă să fac cu oamenii care m-au băgat în închisoare. Cum aș putea veni în fața susținătorilor noștri?”.

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe