„Pep Guardiola știe să câștige și fără Leo Messi”. Un antrenor celebru sare în apărarea ibericului

Bordei Radu / 01.06.2021, 11:03
„Pep Guardiola știe să câștige și fără Leo Messi”. Un antrenor celebru sare în apărarea ibericului

„Pep Guardiola știe să câștige și fără Leo Messi”. Tehncianul iberic știe cum este să ridici deasupra capului cel mai important trofeu din competițiile intercluburi. A făcut-o de două ori, pe când antrena Barcelona. De atunci însă, de aproape un deceniu, însă, nu a mai cunoscut gustul succesului în Liga Campionilor.

Cu Bayern Munchen a ajuns de trei ori în semifinalele competiției și de fiecare dată a fost învins de forțele Spaniei, Real, Barcelona și Atletico. Cel mai aproape a fost acum, cu Manchester City. Dar s-au opus rivalii din Premier League, de la Chelsea. Și vocile care afirmau că Guardiola a fost câștigător doar când l-a avut pe pe Leo Messi lângă el, s-au auzit tot mai tare.

„Pep Guardiola știe să câștige și fără Leo Messi”. Un antrenor celebru sare în apărarea ibericului

Cu toate acestea, unul din cei mai respectați antrenori din Europa îi ia apărarea lui Pep și amintește fanilor de succesele și recordurile stabilite de tehnicianul iberic și după plecarea de la Barcelona.

Claudio Ranieri l-a adus pe Adrian Mutu la Chelsea

Succesul adevărat ține doar de câteva detalii. Uneori ai șansă, îți iese tot, dar se și întâmplă ca lucrurile să nu meargă mereu cum îți dorești. Pep a câștigat numeroase titluri și echipa lui a dominat Premier League. Nu este adevărat că a câștigat doar pentru că a avut lângă el un jucător fenomenal ca Leo Messi. Sunt sigur că va câștiga din nou trofeul, iar apoi cred că va merge în Italia, să antreneze, a comentat Claudio Ranieri

Fostul antrenor al lui Mutu de la Chelsea s-a bucurat pentru londonezi, dar și pentru foștii săi jucători de la Leiceste, Ryad Mahrez și N’golo Kante.

Pep pregătește o nouă revoluție la Manchester City

Antrenorul campioanei Angliei nu a digerat ușor eșecul din finala de la Porto. Pep Guardiola a anunțat că își va lua câteva zile vacanță, dar în culise deja le-a transmis șefilor clubului ce are nevoie pentru a câștiga trofeul. Liga Campionilor este premiul cel mare pentru Manchester City, iar șefii clubului sunt gata de noi eforturi financiare majore.

Sergio Ramos

Marea lovitură o poate reprezenta veteranul celor de la Real Madrid, Sergio Ramos. Căpitanul „galacticilor” n-a semnat prelungirea contractului cu madrilenii și ar putea veni liber de contract. Guardiola vrea în lot jucători cu experiență, care știu să câștige finale.

Starul celor de la Tottenham, Harry Kane, este și el pe lista celor de la City. Visul interzis rămâne, însă, Leo Messi. Argentinianul pare însă tot mai aproape de a semna prelungirea înțelegerii cu Barcelona.