Perez vrea la Real antrenor din Argentina! Cine e omul surpriză, care a avut o carieră fantastică și ca jucător

Radu Bordei 21.01.2021, 17:16
Perez vrea la Real antrenor din Argentina! Cine e omul surpriză, care a avut o carieră fantastică și ca jucător

Perez vrea la Real antrenor din Argentina! Președintele campioanei Spaniei nu pierde timpul. Deja plănuiește cum va arăta echipa din vară. Pe lângă transferurile așteptate de fani, o decizie importantă va trebui luată în privința lui Zinedine Zidane. Umilința din Cupa Spaniei și problemele de exprimare ale echipei i-au pus pe gânduri pe diriguitorii clubului.

Chiar dacă presa iberică anunță sfârșitul lui Zidane, este greu de crezut că Perez va lua o măsură atât de radicală acum. Dar la vară lucrurile se pot schimba.

Perez vrea la Real antrenor din Argentina!

Președintele madrilenilor se gândește și al viitor. După eșecurile din acest început de an, Perez așteaptă să vadă dacă antrenorul francez mai poate remedia situația. Chiar dacă este cunoscut pentru pragmatismul cu care acționează, Perez nu îl va demite pe Zidane. Fostul mare jucător a fost un antrenor de mare succes pentru Real, a câștigat 3 Ligi ale Campionilor și două titluri. De aceea suflarea madrilenă îi este recunoscătoare. Dar dacă lucurile nu se îndreaptă repede și Real nu obține niciun trofeu în acest sezon, atunci sigur va avea loc o schimbare.

Iar Florentino Perez a găsit deja înlocuitorul perfect. Acesta vine din Argentina.

Marcel Gallardo a cucerit multe trofee la River

Omul care a făcut minuni la River Plate

Marcelo Gallardo este numele surpriză de pe lista șefului de pe Santiago Bernabeu. Totuși, presa sud-americană anunță de ceva timp că antrenorul celor de la River Plate este destinat să ajungă pe banca unor forțe din Europa. Fostul internațional este o adevărată legendă în Argentina, mai ales după parcursul de pe banca „Milionarilor”. Când a preluat River Plate, în 2014, Gallardo avea în față o misiune foarte grea. Rivala Boca domina competiția și avea o echipă cu mult mai multe valori.

A urmat o serie de succese extraordinare și trofeele au început să curgă. River a luat 3 titluri, în 2016, 2017 și 2019, dar mai ales două Copa Libertadores, în 2015 și 2018. În acest sezon River a fost eliminată în semifinale, iar în campionat este pe locul 2. Gallardo nu ar mai dori totuși să continue, pentru că în fiecare an cei mai buni jucători pleacă pentru a ajuta finanțele clubului. Și de fiecare dată antrenorul construiește echipa. O provocare precum Real Madrid ar fi greu de refuzat pentru antrenor.

Cea mai bună variantă

Perez nici nu mai are multe variante. Preferatul lui, Mauricio Pochettino, a ajuns la PSG. Alte nume, precum Max Allegri sau Thomas Tuchel sunt pe listă, dar Gallardo pare preferatul șefului de la Madrid.

Asta dacă Zidane nu întoarce situația și va câștiga titlul sau Liga Campionilor. La cum a arătat însă Realul, acest lucru par improbabil în acest moment.

Urmăriți Playsport.ro și pe