„Perla” Octavian Popescu calcă pe urmele lui Man și pleacă de la FCSB în Serie A? O super formație l-a pus pe listă

Moldoveanu Camelia / 29.05.2021, 09:00
„Perla” Octavian Popescu calcă pe urmele lui Man și pleacă de la FCSB în Serie A? O super formație l-a pus pe listă

Octavian Popescu, „perla” lui Gigi Becali, ar putea pleca de la FCSB in Seria A. După Dennis Man, fotbalistul de 18 ani poate intra in topul celor mai scumpi fotbaliști transferați de „roș-albaștrii”. Vestea vine chiar din presa italiană.

Italienii au pus ochii pe Octavian Popescu

Octavian Popescu FCSB Fiorentina transfer
Octavian Popescu dorit cu ardoare in Italia

Presa din Italia vorbește despre un posibil transfer a lui Octavian Popescu în peninsulă. Fotbalistul român a impresionat sezonul acesta la FCSB, devenind astfel foarte tentant. Cu toate că s-a născut in 2002, el este dorit de Fiorentina și de alte cluburi mari din Europa. După ce Gigi Becali a reușit să facă cel mai scump transfer din istoria fotbalului autohton, finanțatorul ar putea încasa încă o sumă uriașă dacă îl vinde pe Octavian Popescu. Tânărul este cotat la 700.000 de euro pe site-urile de specialitate.

„Numele lui Octavian Popescu ar fi ajuns pe masa şefilor Fiorentinei. Românul născut în 2002 le-ar putea urma lui Ianis Hagi sau lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă, ajuns la Parma”, scriu cei de la Tuttosport.

Urmașul lui Adrian Mutu la Fiorentina? Victor Becali: „Este pe buzele multor conducători de cluburi mari din Europa”

Popescu l-a impresionat și pe impresarul Victor Becali, care are cuvinte elogioase la adresa tânărului jucător al celor de la FCSB. Octavian Popescu este comparat cu Adrian Mutu.

În primul rând, ca talent, e aproape de Mutu. Puțin diferit, dar e un mare talent. Eu nu am așteptări de la el, decât să fie sănătos, pentru că în rest totul va veni normal, odată cu vârsta. Jucătorii de vârsta lui au și fluctuații de formă. Nu sunt roboți. Nici Ronaldo…vezi meciuri în Italia în care nu s-a văzut. Îi trebuie încredere și să fie sănătos. Eu nu cred că ridică el capul la Coman sau la Tănase la echipă. Mai mult la adversari”, a spus impresarul.

Victor Becali atrage însă atenția asupra comportamentului lui Octavian Popescu, care uneori mai „sare calul” în timpul meciurilor. Prin dialogurile cu arbitri sau cu adversarii.

Eu i-am spus că l-am auzit pe Cristi Balaj că a spus. Am discutat cu el pe tema comportamentului, dar sunt convins că și cei de la club i-au atras atenția. Dar la echipă nu am auzit să fie vreo problemă, chiar îl apreciază. Nu are el tupeul să îi spună ceva lui Tănase. Nu se știe în fotbal niciodată ce se va întâmpla mâine. Octavian Popescu este pe buzele multor conducători de cluburi mari din Europa. Este vârsta în primul rând, și calitățile”, a spus Victor Becali la ProSport Live.