Petiție împotriva iubitei lui Vladimir Putin. Ce vor rușii să pățească Alina Kabaeva

Giosanu Catinca / 16.03.2022, 15:41
Petiție împotriva iubitei lui Vladimir Putin. Ce vor rușii să pățească Alina Kabaeva

Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin, a reușit să îi scoată din sărite pe activiști. Aceștia au semnat o petiție împotriva fostei gimnaste. Ei le-au cerut autorităților elvețiene să o expulzeze din țară pe fosta mare sportivă.

Oamenii au fost la asentimentul activiților. Petiția a fost deja semnată de 30.403 de persoane, conform unui canal de pe Telegram. Și asta, din cauza faptului că soldații ruși au invadat Ucraina la comanda lui Vladimir Putin.

Ce se întâmplă cu iubita lui Vladimir Putin

Alina Kabaeva este în pericol după ce armata condusă de președintele Vladimir Putin a bombardat orașele din Ucraina. Fosta gimnastă în vârstă de 38 de ani nu își poate duce traiul liniștit, alături de copii săi, din cauza oamenilor care îi detestă acum pe ruși. Cu toții s-au întors împotriva Rusiei, în urma celor întâmplate. Problema este că au de suferit și persoanele cu care a avut de-a face, în trecut, președintele Vladimir Putin.

Kabaeva a ajuns din nou în atenția publicului, odată cu izbucnirea războiului. Acum, însă, riscă să fie expulzată. Informația a fost făcută publică de Nexta, una dintre cele mai mari publicații est-europene.

Petiție împotriva iubitei lui Vladimir Putin. Ce vor rușii să pățească Alina Kabaeva
Petiție împotriva fostei gimnaste Alina Kabaeva

Oamenii i-au pus gând rău fostei gimnaste

Alina Kabaeva, cea care i-a dăruit lui Vladimir Putin mai mulți copii, a părăsit de mai mult timp Rusia. De-a lungul timpului, s-a spus că ea s-ar afla într-un oraș subteran din Siberia, echipat cu cele mai performante dispozitive. Se pare însă că lucrurile stau cu totul diferit.

Jurnaliștii din străinătate susțin că fosta sportivă s-ar afla în Elveția, împreună cu copiii pe care îi are cu Putin. Cei de la pagesix.com arată că Alina are doi băieți și gemene cu Putin. Niciunul dintre ei nu a confirmat această informație. Surse apropiate președintelui spun că cei doi au în comun două fete gemene în vârstă de 7 ani, care s-au născut lângă Lugano, Elveția, în februarie 2015.

În orice caz, autoritățile din Elveția nu au luat măsuri împotriva Alina Kabaeva. Un lucru este sigur. Putin, care mai are alte două fiice adulte, Maria și Katerina, din căsătoria cu Lyudmila Shkrebneva, va face tot posibilul să își protejeze copiii.