Petrescu dă a doua lovitură importantă la CFR. Negocierile se poartă chiar acum: se pregătește al doilea transfer după cel al lui Boateng

Bogdan Solomon 13.07.2023, 17:12
Petrescu dă a doua lovitură importantă la CFR. Negocierile se poartă chiar acum: se pregătește al doilea transfer după cel al lui Boateng

După ce a rezolvat transferul lui Nana Boateng, Dan Petrescu a pus ochii pe un alt jucător important al fostei sale echipe, CFR Cluj. Negocierile sunt în plină desfășurare.

Dan Petrescu mai vrea un jucător de la CFR Cluj. Mutarea se negociază chiar acum

Potrivit gsp.ro, „Bursucul” vrea să-l aibă din nou sub comandă pe Ermal Krasniqi, unul dintre remarcații precedentei stagiuni a Superligii, iar mutarea are șanse de reușită. Cu atât mai mult cu cât suma încasată în schimbul său ar constitui un sprijin important pentru Ioan Varga în încercarea de a ține clubul pe linia de plutire.

Adus în ianuarie 2023, pentru 200.000 de euro, de la FC Balkani, la insistențele lui Petrescu, mijlocașul kosovar a devenit încet, dar sigur om de bază în garnitura CFR-ului, cu 20 de partide bifate, cinci goluri și două pase decisive. În ultimele luni s-a vorbit intens chiar și despre un transfer la Lazio, după ce Maurizio Sarri i-a apreciat evoluția din meciurile directe contând pentru șaisprezecimile Conference League.

E de așteptat ca sud-coreenii să ofere o sumă importantă în schimbul său, mai ales că site-urile de specialitate îl evaluează la 1,4 milioane de euro. Pentru Boateng au virat două milioane de euro în conturile fostei campioane a României.

Meci de infarct pentru Dan Petrescu în Coreea de Sud. Cum a reacționat la final

În altă ordine de idei, Dan Petrescu a avut parte de un meci interzis cardiacilor în precedenta etapă de campionat. Jeonbuk venea după trei victorii consecutive și spera să continue pe aceeași linie, dar a fost la un pas să plece învinsă de pe terenul lui Daejeon, deși a intrat în avantaj încă din minutul 19, grație reușitei lui Song Min-Kyu.

Gazdele nu doar că au restabilit egalitatea, dar au și preluat conducerea pe final, după reușitele lui Kim In-Gyun (min. 77), respectiv Shin Sang-Eun (min. 90+3). Când aproape nimeni nu se mai aștepta, Rafa Silva a marcat pentru echipa „Bursucului”, smulgând un punct, scor 2-2.

„A fost un joc foarte ciudat. Am condus jocul timp de 75 de minute și am marcat golul de la început. Dar a devenit un joc dificil, deoarece am primit două goluri. Este păcat. Nu doar Jeonbuk, ci și jucătorii de la Daejeon au depus un efort uriaș. Din cauza programului încărcat, se va impune o schimbare în componența jucătorilor. Va fi mai cald în august, așa că voi pregătiți-vă bine. Personal, este foarte cald. Umiditatea este prea mare. O voi depăși bine pentru că am experimentat-o ​​în Asia”, a reacționat Petrescu, imediat după această partidă.

Urmăriți Playsport.ro și pe