Pierde Becali principala țintă din iarnă? Ofertă tentantă din Coreea de Sud!

Simion Andrei 05.01.2021, 10:45
Pierde Becali principala țintă din iarnă? Ofertă tentantă din Coreea de Sud!

Gigi Becali anunţă oferte peste oferte pentru jucătorii săi, dar FCSB a mişcat foarte puţin pe piaţa trasnferurilor. Au fost câţiva jucători cedaţi sub formă de împrumut, plus achiziţionarea lui Risto Radunovic. Patronul formaţiei din comuna Berceni aşteaptă multe milioane pentru jucătorii săi, dar pare să piardă principala ţintă. Dumitru Cardoso este atacantul pe care dorea să îl oferteze cu banii pe care îi încasa pe Man, Moruţan sau Olaru. Doar că fotbalistul celor de la Gaz Metan pare să aibă alte planuri.

Dumitru Cardoso este cotat la 700.000 de euro, conform Transfermarkt.de. Gigi Becali ar vrea să îl ia gratis la vară

Cardoso a marcat şapte goluri în 12 apariţii pentru Gaz Metan Mediaş în acest sezon de Liga 1. Dar contractul său cu ardelenii expiră în această vară şi nu pare dispus să accepte o prelungire. Gigi Becali spera să îl ia gratis în vara acestui an, dar planurile sale sunt încurcate de oferta primită de fotbalist. Un club din prima ligă din Coreea de Sud îl vrea pe Cardoso, anunţă ProSport. Iar fotbalistul este tentat să accepte propunerea.

Şi pentru cei de la Gaz Metan Mediaş ar fi o afacere excelentă. Asiaticii oferă 150.000 de euro pentru ca jucătorul să fie lăsat să plece încă din această iarnă. Iar pentru Cardoso, 29 de ani, oferta este clar peste ceea ce ar încasa la FCSB. 350.000 de euro pe an, timp de trei sezoane, este oferta clubului din Coreea de Sud pentru jucător.

Gigi Becali este nemulţumit de ambii atacanţi pe care Anton Petrea i-a folosit în prima parte a sezonului. Sergiu Buş, fotbalist transferat în vară de la Gaz Metan Mediaş, are două goluri în 10 partide în Liga 1. În vreme ce Alexandru Buziuc, venit de la Academica Clinceni, nu a reuşit să marcheze în cele 12 apariţii.

În 2010, Napoli plătea 1,5 milioane de euro celor de la Empoli pentru a-l achiziţiona pe Cardoso. Dar fotbalistul nu şi-a continuat ascensiunea şi din acel moment. A fost împrumutat de Napoli la mai multe echipe din Italia şi Anglia. Pentru ca în cele din urmă să fie cedat la Alcorcon, în Spania.

A revenit câteva luni în Italia, la Livorno, pentru a fi cedat în cele din urmă la Gaz Metan Mediaş. Ardelenii l-au luat gratis, în iulie 2019. În prezent, cota lui Cardoso este de 700.000 de euro, conform Transfermarkt.de. Are şi 15 selecţii la naţionalele de tineret şi juniori ale Italiei. Este născut în Suedia şi poate juca şi pentru „tricolori”, mama sa fiind româncă.  Gigi Becali l-a vrut şi anul trecut la FCSB, dar nu a făcut o ofertă pe placul celor de la Mediaş.

Urmăriți Playsport.ro și pe