Pierderi de milioane de euro pentru starurile lumii. Ronaldo e cel mai afectat financiar după problemele avute de Facebook și Instagram

Ștefănescu Dragoș / 05.10.2021, 10:10
Pierderi de milioane de euro pentru starurile lumii. Ronaldo e cel mai afectat financiar după problemele avute de Facebook și Instagram

Ieri seară cele mai importante rețele de socializare din lume nu au mai putut fi accesate. Problemele tehnice au făcut imposibilă conectarea pe aceste platforme, timp de mai multe ore. Cristiano Ronaldo e cel mai afectat financiar după ce Facebook și Instagram au devenit inutilizabile.

Cristiano Ronaldo e cel mai afectat finaciar după ce Facebook și Instagram au picat

Ieri seară, rețelele de socializare Facebook și Instagram nu au mai putut fi accesate timp de câteva ore. Marile vedete ale lumii, care au milioane de urmăritori, au fost afectate financiar de avaria fără precedent a celor două rețele de socializare.

Din lumea fotbalului, Cristiano Ronaldo a fost cu siguranță cel mai afectat de incidentul de aseară. Starul portughez are un număr record de fani pe Instagram, depăşind cifra de 350 de milioane de urmăritori. Lusitanul a avut o creștere fulminantă a popularității. La începutul anului, Ronaldo avea 250 de milioane de urmăritori, iar acum a ajuns la 352 de milioane.

Conform Forbes, portughezul câştigă aproximativ 1.600.000 de dolari pentru fiecare postare plătită de pe Instagram. În anul 2019, postările de pe rețelele de socializare i-au adus lui Ronaldo suma de 48.000.000 de dolari, potrivit foxbusiness.com. Această sumă a fost mai mare și decât salariul portughezului la Juventus. La vremea aceea Ronaldo avea un salariu de 34.000.000 de milioane de dolari pe an.

În top 5 al vedetelor cu cei mai mulţi fani pe reţelele sociale mais sunt: Kylie Jenner (273 milioane), Dwayne „The Rock” Johnson (272 milioane), Leo Messi (271 de milioane) şi Ariana Grande (269 milioane).

Reprezentanții rețelelor de socializare au încercat să-și liniștească utilizatorii

Aseară în mai multe regiuni ale lumii, rețelele de socializare Facebook și Instagram au devenit inutilizabile timp de mai multe ore. În afara acestora, aplicațiile de mesagerie online WhatsApp și Messenger au avut și ele probleme.

Imediat după ce au realizat problemele tehnice pe care le întâmpină, reprezentanţii acestora au transmis mesaje utilizatorilor prin intermediul platformei Twitter.

Suntem conștienți că unii oameni au probleme în a accesa aplicațiile și produsele noastre. Lucrăm la remedierea lucrurilor cât de rapid posibil și ne cerem scuze pentru orice inconveniențe”, au transmis reprezentanţii Facebook.

Instagram și prietenii au parte de niște probleme acum, și s-ar putea să aveți probleme în utilizarea lor. Aveți răbdare cu noi, ne ocupăm de ele!”, se arată în postarea celor de la Instagram.

Suntem conștienți că unii oameni se confruntă cu probleme folosind WhatsApp în acest moment. Lucrăm la remedierea lor și vom publica o actualizare aici cât de curând posibil. Mulțumim pentru răbdare!”, au scris şi cei de la WhatsApp.