Pilotul Sergio Perez, susținător al campioanei CFR Cluj! „Ce performanță epică!” VIDEO

Octavian Vasilescu / 29.06.2022, 15:12
Pilotul Sergio Perez, susținător al campioanei CFR Cluj! „Ce performanță epică!” VIDEO

Pilotul Sergio Perez (32 de ani / Red Bull Racing) a transmis un mesaj public echipei CFR Cluj, campioana României.

Sergio Perez și CFR Cluj au un sponsor comun, care a realizat o acțiune de marketing. Mexicanul din Formula 1 le-a urat succes elevilor lui Dan Petrescu în noul sezon.

Sergio Perez, mesaj pentru CFR Cluj

Iată ce mesaj a transmis Sergio Perez:

CFR Cluj, suntem încântați că împreună face parte din echipa de campioni PokerStars. Am vrut să vă transmitem felicitările noastre pentru că ați câștigat încă un campionat și vă dorim mult succes pentru noul sezon.

Opt titluri în 14 ani, ce performanță epică! Sper că ați avut o pauză grozavă și că sunteți mai mult decât pregătiți pentru un nou sezon epic. Vă dorim succes în continuare și multe alte performanțe epice! Hai, CFR!”, a spus Sergio Perez.

Sergio Perez pilotează în prezent la Red Bull Racing, echipă cu care are contract până la finalul anului 2023. El este coleg de echipă cu Max Verstappen, campionul mondial en-titre și liderul la zi din clasamentul piloților.

Ce piloți vor avea Red Bull Racing, Ferrari și Mercedes în 2023

  • Red Bull Racing: Max Verstappen și Sergio Perez
  • Ferrari: Charles Leclerc și Carlos Sainz Jr
  • Mercedes AMG: Lewis Hamilton și George Russell

Există un semn de întrebare în cazul lui Lewis Hamilton, cel care și în iarna precedentă a luat în calcul retragerea din Formula 1. De șapte ori campion mondial, britanicul mai are un an de contract cu Mercedes.

Mutările făcute de CFR Cluj în această vară

CFR Cluj – Pyunik, în primul tur din Champions League

Campioana României se va duela cu Pyunik FC, campioana din Armenia, în primul tur preliminar. Meciul tur va avea loc în perioada 5-6 iulie. Returul va avea loc o săptămână mai târziu, pe 12-13 iulie.

Pyunik este un club din capitala Armeniei, Erevan. Lotul echipei valorează 5,96 milioane de euro, conform Transfermarkt.

Prima partidă va avea loc în Armenia, iar returul se va disputa la Cluj-Napoca.