Pintilii, atac la DDB: ”Au ajuns niște suporteri să facă orice în țara asta?”. Aluzie macabră la jucătorii morți de la Dinamo

Gabriel Peneș 03.02.2021, 22:28
Pintilii, atac la DDB: ”Au ajuns niște suporteri să facă orice în țara asta?”. Aluzie macabră la jucătorii morți de la Dinamo

DDB a cerut control antidoping pentru jucătorii FCSB înaintea partidei din această seară. Pintilii, atac la DDB: ”Au ajuns niște suporteri să facă orice în țara asta?”. Aluzie macabră la jucătorii morți de la Dinamo. Solicitarea fanilor din DDB l-a iritat pe Mihai Pintilii. Fostul jucător, actual oficial al FCSB, a răspuns într-o manieră morbidă la cererea suporterilor dinamoviști.

Pintilii, atac la DDB: ”Au ajuns niște suporteri să facă orice în țara asta?”

Înaintea meciului din „Groapă” au fost făcute acuzații grave. Fanii din DDB îi suspectau pe jucătorii de la FCSB de practici interzise, pentru îmbunătățirea stării fizice. Pintilii, atac la DDB: ”Au ajuns niște suporteri să facă orice în țara asta?”. Fostul jucător a făcut comentarii acide la adresa solicitărilor fanilor dinamoviști.

Au ajuns niște suporteri să facă orice în țara asta? Bine, e dreptul lor, la revedere!E dreptul lor, am mai făcut controale, au prins mulți dopați la noi, de ne-am dat peste cap. Am avut mulți morți ca la ei, de au murit și nici până în ziua de azi nu se știe din ce cauze”, a declarat ironic Mihai Pintilii, la Digisport.

Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, a negat o implicare a clubului în această poveste: „Din partea echipei nu s-a cerut oficial un control antidoping. Dinamo nu are bani de așa ceva. E posibil să fi existat cererea din partea unui acționar (n.r. – DDB)”.

Fanii dinamoviști au cerut control antidoping la FCSB

Fanii-finanțatori din programul DDB au considerat obligatoriu un control antidoping la derby-ul cu FCSB și au lansat 6 acuzații grave la adresa rivalilor.Ei c onsideră că revenirea preparatorului Thomas Neubert, cel care a făcut celebre „punguțele cu lichid galben”, a adus o prospețime suspectă la formația patronată de Gigi Becali.

1. Pentru că sunt cunoscuți pentru practici necurate de ani de zile;
2. Pentru că atunci când au mai fost controlați au dispărut de la antrenament toți titularii;
3. Pentru că au o clinică medicală de casă unde testele covid sunt măsluite;
4. Pentru că au patentat punguțele cu lichid galben;
5. Pentru că și-au băgat gaze în anus și au făcut investiții în aparatură de ozonoterapie (insuflații rectale);
6. Pentru că mai mulți antrenori care i-au avut adversari pe cei de la fcsb au declarat că ceva nu e în regulă cu forma fizică a fcsb-iștilor pe final de meci”, au scris fanii lui Dinamo pe pagina Peluza Cătălin Hîldan.

Pintilii, atac la DDB ”Au ajuns niște suporteri să facă orice în țara asta”. Aluzie macabră la jucătorii morți de la Dinamo
Pintilii, atac la DDB: ”Au ajuns niște suporteri să facă orice în țara asta”. Aluzie macabră la jucătorii morți de la Dinamo. Cătălin Hîldan, decedat pe teren, ar fi împlinit azi 45 de ani

Hîldan și Ekeng au murit pe teren

Aluziile lui Pintilii au fost evidente. Doi fotbaliști dinamoviști au decedat în mod tragic chiar pe teren. Cătălin Hâldan, care ar fi împlinit 45 de ani astăzi, a murit în 5 octombrie 2000. În minutul 74 al meciului amical pe care Dinamo îl juca la Oltenița a suferit un stop cardiac și s-a prăbușit pe gazon. Peluza galeriei a fost denumită „Cătălin Hîldan”, în memoria fostului mijlocaș al „câinilor”, și numele lui a devenit simbolul principal pentru suporterii „ultras” ai lui Dinamo.

Pe 6 mai 2016, în minutul 70 al meciului Dinamo – Viitorul 3-3, Patrick Ekeng s-a prăbușit pe gazon la scurt timp după ce a intrat pe teren. Ambulanța Puls aflată la stadion l-a transportat direct la Spitalul Floreasca, fără ca un cadru medical să îi facă manevre de resuscitare, deși fotbalistul se afla în stop cardio-respirator. Acesta a decedat la spital. În urma autopsiei s-a constatat că jucătorul camerunez, 26 ani, a murit din cauza unei probleme cardiace.

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe