„Și-au băgat gaze în anus!”. Acuzații grave, înainte de Dinamo – FCSB. Se cere control anti-doping, cu sprijinul lui Reghe?

Marian Cărăvan / 03.02.2021, 10:02
„Și-au băgat gaze în anus!”. Acuzații grave, înainte de Dinamo – FCSB. Se cere control anti-doping, cu sprijinul lui Reghe?

Sunt acuzații grave înainte de Dinamo – FCSB, meci din etapa a 21-a a Ligii 1. Fanii din DDB au solicitat control anti-doping pentru jucătorii de la FCSB. Se vehiculează și varianta implicării lui Laurențiu Reghecampf, pe fondul conflictului deschis dintre Anamaria Prodan și familia Becali.

Acuzații grave, înainte de Dinamo – FCSB. Fanii din DDB cer control anti-doping pentru FCSB

Dinamo – FCSB este în această seară, de la ora 20:45. Înaintea meciului din „Groapă”, arbitrat de Sebastian Colțescu, au fost făcute acuzații grave. Fanii din DDB îi suspectează pe jucătorii de la FCSB de practici interzise, pentru îmbunătățirea stării fizice. Peluza Cătălin Hîldan a expus motivele pentru care jucătorii de la FCSB ar trebui supuși unui control anti-doping. Teste covid măsluite, aparatură de ozonoterapie pentru insuflații rectale sau „punguțele cu lichid” galben se află pe lista motivelor invocate de fanii lui Dinamo. Acuzații grave înainte de Dinamo – FCSB.

6 MOTIVE PENTRU CONTROL ANTI-DOPING LA FCSB:
1. Pentru că sunt cunoscuți pentru practici necurate de ani de zile;
2. Pentru că atunci când au mai fost controlați au dispărut de la antrenament toți titularii;
3. Pentru că au o clinică medicală de casă unde testele covid sunt măsluite;
4. Pentru că au patentat punguțele cu lichid galben;
5. Pentru că și-au băgat gaze în anus și au făcut investiții în aparatură de ozonoterapie (insuflații rectale);
6. Pentru că mai mulți antrenori care i-au avut adversari pe cei de la fcsb au declarat că ceva nu e în regulă cu forma fizică a fcsb-iștilor pe final de meci”, au scris fanii lui Dinamo pe pagina Peluza Cătălin Hîldan.

Acuzatii grave inainte de Dinamo - FCSB
Acuzatii grave inainte de Dinamo – FCSB

Scenariu incredibil. Se cere control anti-doping, cu sprijinul lui Reghe?

Pe fondul conflictului deschis dintre Anamaria Prodan și familia Becali, după transferul lui Dennis Man la Parma, se vehiculează și un scenariu incredbil. Se cere control anti-doping, cu srijinul lui Laurențiu Reghecampf? Se vehiculează ideea că fostul antrenor al celor de la FCSB i-ar fi putut atenționa pe dinamoviști despre ceea ce se poate întâmpla la roș-albaștri.

Nu pot să nu mă gândesc și la o chestie d-asta. Poate Reghecampf i-a atenționat pe cei de la Dinamo, având în vedere cât de bine îl cunoaște pe Neubert. Nimic nu e imposibil, trebuie să expun tot ce-mi trece prin cap. Dacă și iese ceva din toată povestea, mă duc spre 60-70% adevăr cu ce spun.

Sperăm să nu fie nimic și să fie în regulă. Cei de la Dinamo au observat o îmbunătățire fizică a FCSB. Ilie Dumitrescu ne tot spune, se și vede că FCSB stă foarte bine din punct de vedere fizic. Asta și datorită preparatorului și a modului în care are grijă de ei. Mă gândesc la ambele variante, nu?”, a spus jurnalistul Decebal Rădulescu la Digi Sport.