Pintilii îi cere lui Becali să plătească banii și să-l cumpere pe Sorescu

Ioan Valentin Oprea 23.03.2023, 10:15
Pintilii îi cere lui Becali să plătească banii și să-l cumpere pe Sorescu

Mihai Pintilii insista ca FCSB să îl cumpere definitiv pe Deian Sorescu. Jucătorul în vârstă de 25 de ani evoluează sub formă de împrumut pentru roş-albaştri până în vară, iar Gigi Becali a dezvăluit deja că nu va achita clauza de transfer decât în cazul în care FCSB va cuceri titlul.

Pintilii spune că e mulţumit de Sorescu şi şi-ar dori ca acesta să continue la FCSB şi în sezonul viitor.

În primul rând, eu nu am acei bani, 850.000 de euro. Nu ține de mine. Dacă ar fi după mine, l-aş lua mâine. Sunt mulţumit de el. Ar fi şi culmea să-i zici ceva. E un băiat senzaţional”, a declarat Pintilii, la podcastul Victory Cup.

Becali condiţionează transferul lui Sorescu

Aflat sub contract cu prim-divizionara poloneză Rakow, Sorescu poate să continue pentru roş-albaştri doar dacă Becali va achita, la sfârşitul actualului sezon, suma de 950.000 de euro. Pentru a-l împrumuta pe Sorescu, FCSB a plătit deja 50.000 de euro.

Becali nu a luat încă o hotărâre finală în ceea ce priveşte viitorul lui Sorescu. Chiar dacă recunoaşte că şi-ar dori să-l achiziţioneze pe fotbalistul originar din Timişoara, patronul de la FCSB condiiţionează transferul său de cucerirea titlului.

Dacă o să fim în fața CFR-ului când se termină campionatul, o să achităm clauza de cumpărare pentru Sorescu. Pentru că apoi vrem Liga Campionilor”, a precizat, în urmă cu doar câteva zile, latifundiarul din Pipera.

Salariu mare pentru Sorescu

Potrivit jurnaliştilor de la Gazeta Sporturilor, dacă va decide să activeze clauza de cumpărare a lui Sorescu, FCSB va încheia un contrat pe trei ani cu internaţionalul tricolor. Salariul lui Sorescu ar urma, de asemenea, să fie mărit. În timp ce azi fotbalistul încasează 16.500 de euro pe lună, din vară el ar putea primi aproape 20.000 de euro lunar.   

Sursa foto: digisport.ro

Urmăriți Playsport.ro și pe