Pintilii l-a convins pe Becali să îl numească antrenor principal! ”Ești pregătit și gata!”

Ștefănescu Dragoș 12.11.2022, 15:38
Pintilii l-a convins pe Becali să îl numească antrenor principal! ”Ești pregătit și gata!”

După demisia lui Nicolae Dică, Mihai Pintilii a preluat temporar conducerea tehnică a FCSB-ului. În ciuda faptului că nu este încă antrenor cu licență, Pintilii l-a impresionat pe Gigi Becali după victoria cu Rapid. Latifundiarul din Pipera este convins că fostul mijlocaș are calitățile necesare pentru a deveni un tehnician de top.

Gigi Becali s-a convins că Mihai Pintilii poate fi antrenor principal la FCSB

După înfrângerea cu U Cluj, Nicolae Dică și-a dat demisia de la FCSB. Imediat, Gigi Becali l-a numit pe  Mihai Pintilii ca antrenor interimar. Inițial, latifundiarul a anunțat că favoriți să preia conducerea tehnică a FCSB-ului sunt Ilie Poenaru și Andrei Prepeliță. Ulterior au apărut și numele lui Eugen Neagoe și Liviu Ciobotariu.

Totuși, Gigi Becali nu a ajuns la un acord cu niciunul dintre acești tehnicieni, iar Mihai Pintilii a rămas la conducerea echipei roș-albastre. Victoria obținută de FCSB împotriva celor de la Rapid a produs euforia lui Gigi Becali. Acesta consideră că succesul se datorează în mare măsură lui Pintilii, pe care îl consideră  capabil să fie antrenor principal la FCSB.

El o spune din bun simț (n.r. că nu e pregătit să fie antrenor principal la FCSB). El știe un lucru și nu are rost, el ce știe: dacă echipa va juca astea trei meciuri, mai câștigă încă două meciuri, el va rămâne și el a zis că nu e pregătit… Și mie mi-a zis. Bine, mă, nu ești pregătit, zic eu că ești pregătit și gata.

(n.r. meciul cu Rapid v-a arătat că Pintilii e pregătit?) Da. Știi de ce? Pentru că era cel mai important meci. Dacă noi pierdeam meciul cu Rapid, la revedere, adio titlu”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Mihai Pintilii, conștient că este doar o variantă de avarie

În ciuda faptului că beneficiază de încrederea lui Gigi Becali, Mihai Pintilii este conștient că nu are momentan experiența necesară pentru a conduce o echipă de calibrul FCSB-ului.

Trei ani, patru ani, cinci ani (n.r. ironic)! Încă nu sunt pregătit pentru asta, am mai spus-o, eu sunt aici doar ca interimar sau la meciul ăsta. E prea devreme, sunt aici doar să ajut și deocamdată sper să iasă totul bine, să schimbăm atitudinea, să aibă suporterii un meci de calitate.

Conducerea va hotărî, sper să ia cea mai bună soluție. Noi trebuie să ne antrenăm, meciurile vin. Trebuie să luptăm”, a spus Mihai Pintilii, înaintea meciului cu West Ham.