Piteștenii, nervoși după eșecul pe Arena Națională. „A fost un arbitraj șmecheresc”

Bordei Radu 03.10.2022, 00:16
Piteștenii, nervoși după eșecul pe Arena Națională. „A fost un arbitraj șmecheresc”

Piteștenii plâng după punctele pierdute pe Arena Națională. Super golul lui Garita părea că a adus un punct oaspeților, dar până la urmă aceștia au plecat cu mâna goală. Autorul primului gol al meciului, Andreas Calcan, s-a luat de arbitraj.

Argeșul pune turnurile pe arbitraj, după meciul de pe Arena Națională. „A avut dreptate Rădoi”

Jucătorii antrenați de Andrei Prepeliță au plecat frustrați de la București. Au fost la câteva puncte de o remiză importantă pe cel mai mare stadion al țării. Oaspeții au acuzat și arbitrajul.

Îmi pare rău că n-am plecat cu puncte de aici, meritam mai mult. Eu zic că am făcut un meci bun, mai ales în prima repriză când trebuia să mai marcăm. Nu am făcut-o și apoi am pierdut pe final.

De arbitraj nu vreau să comentez prea mult, poate doar că avea mare dreptate Mirel Rădoi când declara că a fost un „un arbitraj șmecheresc”. Nu e vorba doar de penalty, ci de cornere, faulturi, tot felul de faze pe care le-a judecat doar în favoarea lor, i-a împins de la spate. La faza aceea, Crețu a pasat, apoi a intrat în mine, nici nu cred că a fost în careu. Oricum, eu doar m-am uitat la el, nu cred că a fost fault, s-a dat mult prea ușor. Și noi am avut un penalty în prima repriză, la Garita, dar arbitrul nici nu s-a dus să vadă la margine dacă a fost ceva, a declarat jucătorul Argeșului

Nicolae Dică, supărat pe lejeritatea cu care FCSB primește goluri în acest sezon

FCSB are a doua cea mai slabă apărare din campionat, cu nu mai puțin de 17 goluri primite în 10 meciuri jucate în acest sezon de Superligă. În mod evident, acest lucru îl deranjează pe Nicolae Dică, cel care i-a atras atenția lui Joonas Tamm că a stat prea departe de Garita la super-golul marcat de acesta pe final de meci.

„Am obținut această victorie foarte importantă pentru noi. Știam că o să avem un meci greu, cu o echipă bună, cu jucători de calitate, de viteză. Este important că am reușit să câștigăm, că am avut reacție, chiar dacă am fost conduși și după am fost egalați. Jucătorii pot mult mai mult decât am arătat și în această seară. Dar cu răbdare vom ajunge acolo unde ne dorim. Am primit două goluri, nu îmi doresc acest lucru. Se întâmplă că adversarul să aibă niște execuții cu noi.

(n.r. Joonas Tamm) Trebuia să stea mai aproape de el, să nu îl lăsăm să se întoarcă. Mă îngrijorează treaba asta, lucrăm în antrenament, dar suntem o echipă care mergem peste adversar și ne expunem. Vom încerca, vom munci la antrenament și la următoarele jocuri să dăm cât mai puține oportunități adversarului, a comentat Dică

Urmăriți Playsport.ro și pe