Plan absolut demențial conturat de Gigi Becali. Vrea să concureze cu Barcelona și Real Madrid

Giosanu Catinca / 17.08.2022, 13:45
Plan absolut demențial conturat de Gigi Becali. Vrea să concureze cu Barcelona și Real Madrid

Gigi Becali a dezvăluit ce va face în următoarele luni. Milionarul din Pipera este pus pe fapte mari și nu se lasă până când nu își va duce la bun sfârșit planurile.

Gigi Becali și-a trasat noile planuri

Gigi Becali a vorbit deschis despre planurile sale. Influentul om de afaceri vrea să concureze cu marile cluburi din Europa.

Latifundiarul din Pipera este de părere că Arena Națională este prea mică pentru FCSB. Mai precis, el spune că echipa pe care o finanțează se va califica în grupele Ligii Campionilor, iar stadionul va deveni neîncăpător.

”Mi-a venit în cap să fac stadion de 100.000 de locuri”

Gigi Becali are de gând să construiască un stadion mult mai mare decât Arena Națională. Patronul FCSB-ului a evidențiat că va face acest pas numai dacă formația pe care o finanțează va ajunge în grupele celei mai importante competiții intercluburi din Europa.

Știi ce mi-a venit în cap când am auzit? Domnule, să mă calific în grupe în Champions League și să fac stadion de 100.000 de locuri. La FCSB nu se mai poate cu 50.000. La Liga Campionilor vin 400.000 de oameni.

Am unde să-l construiesc. Doar dacă ne calificăm în grupele Ligii, să luăm 40-50 de milioane de acolo.”, a spus Gigi Becali, într-o declarație, potrivit sport.ro.

Latifundiarul vrea să își facă un super stadion

Gruparea roș-albastră își dispută meciurile de pe teren propriu pe Arena Națională. Stadionul respectiv are o capacitate de 55.000 de locuri. Milionarul din Pipera spune că este mult prea puțin. El apreciază că echipa sa se va bucura de o foarte mare susținere după ce își va atinge obiectivul, acela de a se califica în grupe în Champions League.

Ca să nu mai fie probleme, el și-a pus în cap să facă un stadion de 100.000 de locuri, conform propriilor spuse.

Fiecare formație care va ajunge în grupele Champions League vor primi 15,6 milioane de euro din partea UEFA. Pe lângă acești bani, formațiile cu pricina vor fi recompensate cu prime consistente pentru victorii sau rezultate de egalitate.

Stadionul pe care și-a pus Gigi becali să îl facă pentru echipa sa va fi mult mai mare decât arena Barcelonei. Stadionul echipei care evoluează în Primera Division are o capacitate de 99.354 de locuri.