Rangers dă 6 milioane de euro pe Olaru, iar Gigi Becali a dat răspunsul pe loc

Ștefănescu Dragoș 17.08.2022, 10:11
Rangers dă 6 milioane de euro pe Olaru, iar Gigi Becali a dat răspunsul pe loc

Rangers a pus ochii pe Darius Olaru și este gata să ofere 6 milioane de euro pentru transferul acestuia. În ciuda acestei oferte, Gigi Becali nu este dispus să renunțe momentan la mijlocaș.

Gigi Becali nu este impresionat de oferta lui Rangers pentru Darius Olaru. ”Nu este de vânzare acum”

Darius Olaru (24 de ani) este unul dintre cei mai importanți jucători de la FCSB. Mijlocașul a avut un start de sezon mai slab, dar anul trecut el a impresionat. Astfel, interesul echipelor din străinătate nu s-a lăsat așteptat prea mult.

La începutul acestui sezon, Rangers și-a manifestat interesul pentru transferul lui Darius Olaru. Prețul cerut de Gigi Becali, 10 milioane de euro, i-a descurajat pe scoțieni. Între timp, pretențiile latifundiarului din Pipera au mai scăzut, acesta cerând doar 6 milioane pentru transferul lui Olaru. În aceste condiții, presa britanică a anunțat că Rangers este dispusă să plătească această sumă pentru internaționalul român.

Gigi Becali nu a fost însă impresionat de interesul celor de la Rangers pentru Olaru. Latifundiarul din Pipera a explicat că niciun fotbalist de la FCSB nu este momentan de vânzare, indiferent de oferta primită.

Cine vrea să dea banii ăștia? Rangers? Nu discut acum despre Olaru. Poate să vină azi ofertă și de la Real Madrid, de la Barcelona și să-mi propună orice. Nu discut. Olaru nu este de vânzare acum”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

După meciul cu Viking, Gigi Becali se va decide dacă mai vinde jucători

Chiar dacă este hotărât să nu mai cedeze momentan niciun jucător, Gigi Becali a admis că după meciul cu Viking se va decide asupra mutărilor viitoare. Finanțatorul FCSB își dorește ca echipa sa să se califice în grupele Conference League, după care ar mai putea face câteva transferuri.

De vineri reluăm discuțiile, să vedem cum vom sta atunci. Dar, deocamdată, nu mai pleacă nimeni, nu mai vine nimeni.

Să ajungem noi în grupe și atunci vom discuta altfel. Poate va pleca un jucător, dar sigur voi aduce și întăriri ca să facem față pe toate planurile”, a mai spus Becali.

Jurnaliștii britanici consideră că Darius Olaru ar fi un jucător excelent pentru Rangers

Presa britanică consideră că transferul lui Darius Olaru ar fi o adevărată lovitură pentru Rangers.

Darius Olaru a avut un start greoi în 2022/2023, cu o singură pasă decisivă în 5 meciuri de campionat, dar cifrele sale din sezonul trecut arată că are potențialul de a fi o achiziție excelentă.

Precum De Bruyne, care are 123 de pase decisive în 309 de meciuri pentru Manchester City, Olaru este un mijlocaș care are calitatea de a crea ocazii. În sezonul trecut, internaționalul român a marcat 6 goluri și a oferit 12 pase decisive pentru FCSB, în toate competițiile, demonstrând că poate avea un impact decisiv în ultima treime.

Olaru are potențialul de a veni pe Ibrox și de a fi o adevărată amenințare în ofensivă. Astfel, plecarea lui Sakala nu ar lăsa o ‘gaură’ în atac.”, au scris jurnaliștii de la Footballfancast.