Planul lui Dan Șucu și Adrian Mutu a eșuat. Atacantul dorit în Giulești e la un pas să semneze în Italia

Bordei Radu 10.08.2022, 17:31
Planul lui Dan Șucu și Adrian Mutu a eșuat. Atacantul dorit în Giulești e la un pas să semneze în Italia

Adrian Mutu tocmai l-a primit pe Alex Mățan, dar antrenorul giuleștean nu vrea să se oprească aici. Este cunoscut faptul că fostul internațional mai dorește cel puțin un atacant. Dar acesta nu va fi George Pușcaș. Vârful naționalei va rămâne în Italia.

Adrian Mutu își ia la revedere de la George Pușcaș. Unde va juca atacantul naționalei

George Pușcaș pare că a arătat destule, sezonul trecut, la Pisa, în Serie B. Românul a marcat 8 goluri și a oferit două pase decisive, cifre care au convins o altă echipă din această divizie să îl înregimenteze. Cei de la Reading nu mai sunt dispuși să îi ofere șanse lui Pușcaș, așa că acesta va rămâne în Italia. Și va merge la Como, echipă care a făcut o campanie de achiziții spectaculoasă. Printre nou veniți se numără și Cesc Fabregas, fostul mijlocaș de la Arsenal, Barcelona sau Chelsea. Conform Tuttomercatoweb, cluburile s-au înțeles deja asupra trecerii atacantului României la formația din eșalonul secund italian. Acum rămâne ca și Pușcaș să fie de acord cu tranzacția.

Reading și Como au ajuns la un acord în privința lui George Pușcaș. Lipsește doar acordul jucătorului, care ar putea fi tentat să joace alături de Fabregas”, a anunțat presa italiană

Această veste este una proastă și pentru Rapid, care l-a urmărit atent pe atacant în această vară.

Cristi Balaj lămurește transferul lui Pucciarelli și plecările lui Jefte și Yuri la Rapid!

În ultimele zile, s-a vehiculat numele atacantului italian Manuel Pucciarelli (31 de ani), liber de contract după despărțirea de Melbourne City, din Australia. Totuși, contactat de Playsport.ro, președintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj neagă interesul pentru italian:

Nu ne interesează Pucciarelli! Ne-a fost propus de o impresară din România, așa cum ne sunt propuși alți 100 de fotbaliști. A fost studiat de echipa noastră de scouteri și nici măcar nu am răspuns celei care ni l-a propus. Avem șase atacanți în lot și nu mai transferăm pe nimeni.

Jefte și Yuri rămân la CFR Cluj! Avem o relație bună cu cei de la Rapid, după transferurile lui Ștefan, Costache și Dugandzic, dar nu mai pleacă nimeni de la noi la Rapid! Nici Jefte, nici Yuri! După plecarea lui Dugandzic, nu am mai negociat transferurile lor. Ei abia au fost transferați la Cluj, sunt jucătoriii noștri și împreună cu ei vrem să obținem performanțe, atât în Superligă, cât și în Europa! Ne bazăm pe ei în proiectul nostru, a spus Cristian Balaj pentru playsport.ro