Planul secret al șefilor de la Dinamo în Liga a 2-a. Clubul din Ștefan cel Mare are la dispoziție 25 de jucători pentru sezonul viitor

Ștefănescu Dragoș / 04.06.2022, 11:01
Planul secret al șefilor de la Dinamo în Liga a 2-a. Clubul din Ștefan cel Mare are la dispoziție 25 de jucători pentru sezonul viitor

După un sezon dezastruos Dinamo a retrogradat în Liga a 2-a, bifând astfel o premieră în istoria sa. Conducerea din Ștefan cel Mare se gândește deja la revenirea în Liga 1 și a întocmit strategia pentru sezonul viitor. Clubul roș-alb are la dispoziție 25 de jucători eligibili pentru eșalonul secund.

Dinamo are 25 de jucători eligibili pentru Liga a 2-a. ”Câinii” vor să revină imediat în primul eșalon

Dinamo a avut un sezon dezastruos, la finalul căruia a retrogradat în Liga a 2-a. Astfel, formația roș-albă a bifat pentru prima dată în istoria sa o retrogradare din prima ligă.

Șefii lui Dinamo au pregătit deja strategia pentru sezonul viitor. Echipa din Ștefan cel Mare are la dispoziție 20 – 25 de jucători eligibili pentru Liga a 2-a, după cum a dezvăluit Răzvan Zăvăleanu. Administratorul judiciar a explicat că va purta negocieri și cu jucătorii vechi din lot care vor dori să continue la Dinamo. Totuși, salariile acestora ar putea reprezenta o problemă.

Avem o listă de 22-25 de jucători care ar fi eligibili pentru Liga a 2-a și încă o listă cu jucători care și-ar dori sa continue, dar trebuie să vedem dacă ne permitem salariile pe care ei și le doresc”, a delarat Răzvan Zăvăleanu, conform fanilor din DDB.

Florin Prunea pune presiune pe conducerea lui Dinamo. ”Să se apuce de muncă! ”

Retrogradarea lui Dinamo a produs un adevărat cutremur printre fanii echipei dar și a foștilor săi jucători. Florin Prunea nu concepe ca echipa roș-albă să nu revină în Liga 1 chiar la finalul sezonului viitor. Fostul mare internațional susține că toată lumea de la Dinamo trebuie să se apuce serios de treabă. Mai mult, bugetul clubului va trebui mărit deoarece deplasările sunt mai multe și mai lungi în eșalonul secund. În plus, salariile jucătorilor din Liga a 2-a au crescut considerabil, mai ales la cele două echipe din Timișoara și la Iași.

Cum se poate reveni? Să se apuce de muncă! E vorba de competențe și de răspundere. Am retrogradat cu Iașiul și am promovat imediat. Sigur, bugetul se dublează! La liga a doua ai deplasări mai lungi și mai multe. Sunt două echipe din Timișoara, plus Iași. Au sărit și acolo salariile. Dacă vrei să promovezi, fără un buget de două milioane, două milioane și ceva, nu ai ce să cauți. Nu poate fi alt obiectiv decât promovarea. Au promovat greii și este cel mai ușor an de promovat”, a spus Florin Prunea, la ProSport.