Planul Simonei Halep, dezvăluit de fostul ei antrenor! Cât de aproape este de retragerea din tenis

Gabriel Eșanu 18.12.2020, 09:37
Planul Simonei Halep, dezvăluit de fostul ei antrenor! Cât de aproape este de retragerea din tenis

Simona Halep a terminat sezonul pe locul 2 în clasamentul WTA și a început deja pregătirea pentru următoarea stagiune. Va avea parte de un calendar total schimbat, din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, primul turneu de Grand Slam din 2021, Australian Open, va începe pe 8 februarie. O competiție la care Simona Halep are ambiții mari. Daniel Dobre, fost antrenor al româncei, spune că ambiția acesteia este să câștige toate cele patru titluri majore din tenis. Îi lipsește trofeul de la Melbourne, unde a pierdut o finală în 2018, și cel de la US Open. Cel mai bun rezultat la New York a fost o semifinală, disputată în 2015.

Daniel Dobre, omul alături de care Simona Halep a obţinut ultimul ei titlu de Grand Slam, Wimbledon 2019

„Am vorbit cu Simona, se antrenează că lumea acum, este la fel de motivată să mai atingă acele culmi. Vrea să câștige toate turneele de Grand Slam. Are obiective în continuare”, a spus Daniel Dobre la Look Sport.

La 29 de ani, Simona Halep încă mai are motivația de a aduna trofee. Dar așteaptă cu nerăbdare și momentul în care se va putea dedica vieții de familie. Vrea să aibă copii și să își dedice timpul pentru creșterea lor. Tocmai din acest motiv, o posibilă retragere din tenis nu pare deloc îndepărtată.

„Simona vrea să păstreze simțul acesta al familiei și după ce termină tenisul. Tot timpul a visat la o familie cu copii de care să se ocupe. Tenisul este o pasiune, o profesie, dar va avea o viață fericită după. Știe ce are de făcut, ce își dorește, iar atunci când își dorește pune tot ce are pentru a reuși”, a mai spus Halep pentru sursa citată.

Daniel Dobre este cel care a pregătit-o pe Simona Halep pe parcursul lui 2019, în care Darren Cahill a cerut un an liber. În acel an, Simona a reuşit să câştige trofeul la Wimbledon, ultimul ei titlu de Grand Slam. Alături de Cahill îl câştiga pe primul, la Roland Garros 2018.

Urmăriți Playsport.ro și pe