Planurile lui Gigi Becali au fost distruse! Un jucător pune condiții la revenirea la FCSB: „Ăla e postul meu și acolo vreau să joc! O să vorbesc cu Mihai Stoica!”

Olteanu Ștefan / 20.05.2022, 23:10
Planurile lui Gigi Becali au fost distruse! Un jucător pune condiții la revenirea la FCSB: „Ăla e postul meu și acolo vreau să joc! O să vorbesc cu Mihai Stoica!”

Planurile lui Gigi Becali de a-l folosi pe Dragoș Nedelcu fundaș central din sezonul următor ar putea fi distruse. La scurt timp după ce a jucat ultimul meci în acest sezon pentru Farul Constanța, fotbalistul de 25 de ani a vorbit despre revenirea sa la FCSB. Iar mesajul transmis de Nedelcu a fost cât se poate de clar: vrea să evolueze pe postul de mijlocaș!

Dragoș Nedelcu, declarații tari înainte de revenirea la FCSB. Planurile lui Gigi Becali au fost distruse

Dragoș Nedelcu l-ar putea deranja pe Gigi Becali cu ultimele declarații făcute și, mai mult, planurile finanțatorului de la FCSB ar putea fi distruse. În urmă cu doar câteva zile, Mihai Stoica a transmis în direct, la TV, că Dragoș Nedelcu și Denis Haruț vor reveni la echipa roș-albastră, despre care a spus că „vin absolut ca fundaşi centrali”. Asta deși niciunul dintre ei nu este la bază apărător central.

Dragoș Nedelcu nu pare să fie foarte încântat la auzul acestei vești și imediat după ultima partidă a sezonului, Universitatea Craiova – Farul Constanța 4-1, a declarat:

Eu merg în vacanță acum și o să iau legătura cu domnul Mihai Stoica, vă dați seama. Nu am vrut să deranjez până acum. Din păcate, acel meci cu Voluntari a dat toate calculele peste cap, nu se aștepta nimeni. Aștept ultima etapă și după o să discut cu el. Am avut câteva discuții cu dânsul, dar nu am vrut să deranjez prea mult. Mă așteptăm să joace meciul decisiv și să ne bucurăm împreună de campionat. Pentru ei nu e încă încheiat sezonul, trebuie să aștept să joace și ultimul meci.

Eu personal cred că am făcut un play-off destul de bun pe poziția de mijlocaș defensiv și experiența din Germania mi-a demonstrat că postul meu este în fața apărării, nu de fundaș central. Îmi doresc să evoluez pe această poziție. Când o să fie nevoie de mine pe postul de fundaș central o să dau totul pentru a ajuta echipa.
Eu am contract cu FCSB încă mult timp, acesta e adevărul”, a transmis Dragoș Nedelcu.

Nedelcu a fost împrumutat la Fortuna Dusseldorf în prima parte a sezonului. Ulterior, din februarie, a fost trimis tot sub formă de împrumut la Farul.

Ce a spus mijlocașul despre înfrângerea în fața Craiovei

Referitor la eșecul usturător încasat pe terenul Craiovei, scor 1-4, Nedelcu a declarat:

Din punctul meu de vedere, nu am făcut un meci chiar atât de prost. Am creat destul de multe ocazii, cine s-a uitat la televizor a văzut un meci spectaculos azi. Din păcate, pe faza defensivă am suferit destul de mult, cam ca la toate meciurile din play-off. Dar eu cred că am dat totul ca echipă și lumea de la televizor s-a bucurat de acest meci.

Nu cred că este o mulțumire pentru noi acest sezon. Am marcat puține goluri, am încasat destul de multe și suntem pe minus. Am rămas puțin datori față de suporteri, sperăm ca în sezonul viitor să fie mai bine”, a mai declarat Nedelcu.