Playboy Dennis Man, vacanță de 5 stele alături de o frumusețe răvășitoare! Cum se distrează mijlocașul Parmei

Moldoveanu Camelia / 14.06.2021, 10:58

Dennis Man se răsfață într-o vacanță de 5 stele alături de o frumusețe răvășitoare. Jucătorul celor de la Parma a fugit din Italia pentru a se relaxa împreună cu mai mulți apropiați. Imagini cu starul român demne de pictoriale.

Frumoasa iubită a lui Dennis Man a făcut ravagii la plajă. Nici fotbalistul român nu s-a lăsat mai prejos

Playboy Dennis Man, fotografii demne de pictoriale alături de frumoasa sa iubită. Jucătorul celor de la Parma are o relație de mai bine de șase ani cu Alexandra. Internaționalul român împlinește în august 23 de ani, ceea ce înseamnă că cei doi se iubesc încă din adolescență.

În majoritatea pozelor de pe Instagram se poate observa faptul că Alexandra poartă un inel de logodnă, semn că Dennis Man plănuiește să rămână toată viața alături de prima lui dragoste. Cei doi s-au fotografiat cu zâmbetul pe buze într-o vacanță binemeritată.

Dennis Man și iubita sa, Alexandra. Poze demne de pictoriale
Dennis Man și iubita sa, Alexandra. Poze demne de pictoriale

În sezonul 2020/2021, Dennis Man a evoluat în 14 meciuri pentru Parma. El a reușit două goluri și un assist. În schimb, Valentin Mihăilă a punctat de patru ori și a oferit două assist-uri în 17 apariții. Cei doi fotbaliști români nu au putut juca în ultimele cinci partide ale sezonului, din cauza unor accidentări musculare.

Misterul a fost risipit chiar de italienii din Parma

Presa din Italia a scris că Dennis Man a costat 11 milioane de euro. Aceeași jurnaliști au transmis că suma poate creşte până la 13 milioane, în funcţie de performanţele jucătorului. Pe de altă parte, Gigi Becali a declarat imediat după transfer că a negociat direct cu Kyle Krause, patronul Parmei, şi a reuşit să obţină 13 milioane de euro, plus două milioane în bonusuri.

Gigi Becali susține că Parma are ”pe masă” o ofertă de 12.000.000 de euro pentru fostul golgheter al Ligii 1. Problema este însă că patronul Kyle Krause nu vrea să o accepte.
Finanțatorul celor de la FCSB a refuzat să dezvăluie numele echipei care îl vrea cu orice preț pe Dennis Man. În schimb, italienii de la Parmalive spun că ar fi vorba despre Lille, noua campioană a Franței. Această formație s-a calificat direct în grupele Champions League.

Deși acceptarea ofertei ar aduce profit într-un timp relativ scurt Parmei, care a plătit pentru Dennis Man 11.000.000 de euro în ianuarie celor de la FCSB, americanul Kyle Krause nu este dispus să renunțe la mijlocașul român. Și asta, pentru că Man este considerat o piesă esențială pentru formarea unui echipe care să promoveze imediat în Serie A.