VIDEO. „PlayMaker”, cu Mihai Covaliu, președintele COSR. O emisiune despre situația lotului olimpic al României înainte de plecarea spre Tokyo

Mihai Rosoiu 05.07.2021, 19:16

Ediția din această seară a emisiunii PlayMaker îl are ca invitat pe Mihai Covaliu, președintele COSR. Cu mai puțin de-o lună înainte de festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice, există mai multe necunoscute legate de componența lotului.

Unii specialiști anticipează că întrecerea de la Tokyo va reprezenta un advărat reper negativ pentru sportul românesc. În ultima perioadă, problemele s-au adunat în dreptul sportivilor români, iar președintele Covaliu face lumină în toate aceste cazuri.

Mihai Covaliu, invitat la PlayMaker LIVE

Fostul mare scrimer al României se ocupă de destinele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, iar misiunea sa de a aduna cei mai buni sportivi ai țării în lotul care va pleca la Tokyo pare imposibilă. Săptămâna trecută, jucătoarele de tenis calificate la marea competiție din Asia au refuzat participarea, invocând mai multe motive.

Nici Mirel Rădoi nu poate duce la Tokyo echipa pe care și-ar fi dorit să o alinieze la Jocurile Olimpice. Gimnastica românească a trimis doar câțiva sportivi în Japonia, iar situația pare critică.

PlayMaker se vede în direct pe www.playsport.ro, pe pagina de Facebook a site-ului, dar și pe canalul nostru de YouTube, care poate fi accesat aici 👉 https://bit.ly/3cLjq8c

Urmăriți Playsport.ro și pe