EXCLUSIV. Mititelu-Show și la pușcărie! Povești incredibile cu ”antrenorul” deținuților, Adrian Mititelu

Sorin Chiriac / 04.11.2021, 16:30
EXCLUSIV. Mititelu-Show și la pușcărie! Povești incredibile cu ”antrenorul” deținuților, Adrian Mititelu

PlaySport.ro a intrat în posesia unor informații incredibile, conform cărora Andrian Mititelu s-ar comporta după gratii la fel ca în postura de patron al echipei FCU Craiova 1948. Ce le face deținuților, cum îi ”aliniază” și de ce ținuta obligatorie ar fi alb-albatru aflați în rândurile ce urmează!

Devoratorul de antrenori cu nume

Adrian Mititelu este protagonistul momentului în Liga 1, reușind performanța de a schimba al doilea antrenor în decurs de doar 14 etape! După ce s-a despărțit de Adrian Mutu, clubul FCU Craiova 1948 a anunțat ieri că încheie colaborarea și cu Flavius Stoican. Tehnicianul a fost, astfel, îndepărtat după doar patru etape la cârma echipei. Stoican a plătit cu funcția pentru insubordonarea față de ordinele tactice transmise din pușcărie de patron. Colac peste pupăză, astăzi a anunțat că părăsește echipa și antrenorul interimar pus în funcție ieri, Bobi Verdeș.

Stoican: ”Nu sunt marioneta nimănui!”

Nu a durat mult până s-a aflat de ce a plecat de la echipă Flavius Stoican. Orgolios din fire, olteanul nu a suportat ideea că trebuie să facă echipa conform ordinelor primite din pușcărie, de la Mititelu senior. Iar mesajul fostului jucător de la Shahtior Donețk a fost unul dur:

”Nu suntem compatibili deloc, eu nu sunt marioneta nimănui. Dacă tot m-ai angajat, lasă-mă să iau deciziile, apoi mă judeci. E ca și cum îți construiești o clinică, alegi personalul, apoi începi să dai lecții la doctori cum să țină bisturiul. Este incredibil!”, a scris gsp.ro

”Mărul discordiei”: Bradley Diallo

Concret, totul ar fi plecat de faptul că Stoican a decis titularizarea lui Bradley Diallo la meciul cu Rapid, trecând astfel peste ordinele transmise de după gratii de patron. Fundașul francez de 31 de ani ar fi ieșit din grațiile omului cu banii după gafa comisă în derby-ul Băniei, contra Universității Craiova.

Acea eroare l-a enervat foarte tare pe Adrian Mititelu, care i-a comunicat lui Stoican că nu mai vrea să-l vadă la echipă pe fundaș. Antrenorul a ținut pe moment cont de ordin, dar l-a încălcat la meciul cu Rapid. Mititelu senior s-ar fi enervat teribil când a văzut formula de start, a pus mâna pe telefon și a ordonat: Stoican, OUT! Ceea s-a și executat imediat!

Antrenor și în pușcărie

Urmare a acestei întâmplări de ”afară” ies la iveală și amănunte incredibile de după gratii. Acolo unde se pare că Adrian Mititelu s-ar comporta la fel de autoritar, cu deținuții fotbaliști. Cum care deținuți fotbaliști? La scurt după ce a fost încarcerat, milionarul s-ar fi pus pe treabă și ar fi reușit să încropească două echipe de fotbal, pentru momentele recreative.

Bineînțeles, antrenor principal s-a numit chiar pe el însuși! Nu a lăsat însă lucrurile la voia întâmplării, ci a comandat și tricouri de joc cu însemnele Craiovei, pentru ca totul să fie cât mai apropiar de realitate. Și seturile de echipament au fost livrate la penitenciar, spre satisfacția sa.

În celulă se poartă stema ”Științei”

Tot acest aranjament i-a dat aripi lui Mititelu, care în sfârșit, putea fi antrenorul propriei sale echipe. Ba mai mult, s-ar părea că antrenează în paralel ambele echipe care se înfruntă pe teren. Și nu este totul! Surse bine informate ne-au povestit că și ținuta din timpul liber a așa-zișilor jucători din penitenciar ar fi tot tricoul FCU Craiova. Practic, Adrian Mititelu senior ar fi înconjurat doar de alb-albaștri, făcând-și astfel șederea după gratii mai ușoară.

60 de minute pe zi, doar fotbal!

După ce își iese din rolul de antrenor de penitenciar, Adrian Mititelu intră în cel de patron-manager-antrenor al echipie din Liga 1. Povestește aceeași sursă bine informată:

Nea Adi folosește toate cele 60 de minute pe care le are pentru a vorbi despre echipă. Trasează sarcini, dă indicații, ordine, vorbește cu antrenorul, cu impresarii, tot ce ar face dacă ar fi în libertate. Nu-și consumă decât foarte rar minutele pentru a vorbi lucruri personale. În rest, doar Știința are în cap!

”Tată stă în cameră cu alți 15 deținuți”

La scurt timp după ce a fost încarcerat tatăl său, Adrian Mititelu Junior recunoștea că părintele său nu are parte de cele mai bune condiții în penitenciar:

„Pușcăria nu mai e ca pe vremuri. Stă în cameră cu alți 15 deținuți, au televizor și se uită la meciuri cu colegii”, declara Adrian Jr, pentru gsp.ro.

Trei ani pentru fotbal, cinci pentru evaziune fiscală

Adrian Mititelu a fost condamnat, la începutul acestui an, la 5 ani de închisoare, pentru „săvârşirea infractiunii de evaziune fiscală în formă continuată”. În luna noiembrie a anului trecut, el fusese condamnat la alți 3 ani cu executare, în cazul transferului lui Mihai Costea la FCSB. Astăzi, Tribunalul Dolj i-a dat o nouă lovitură.

Patronul celor de la FC U Craiova 1948 a primit o sentință de 5 ani de închisoare. Conform legii, cele două pedepse s-au contopit, astfel că Mititelu o va efectua pe cea mai mare, de 5 ani. Pe lângă cei 5 ani de închisoare, Mititelu are și de plată suma de 18.24 milioane lei, aproximativ 3,7 milioane de euro.