PlaySport LIVE – o nouă ediție spectaculoasă. Bogdan Pătrașcu a răspuns la marea întrebare. Vine Adrian Mutu la națională?

Bordei Radu 15.10.2021, 17:57

Nimeni nu se mai gândește la meciurile importante ale echipei naționale, de luna viitoare, cu Islanda și Liechtenstein. Tricolorii nu sunt calificați la baraj, au nevoie de cele 6 puncte pentru a fi siguri de locul doi. Dar ce se întâmplă după? Mai rămâne Mirel Rădoi sau va veni alt selecționer? Este Adrian Mutu printre favoriți la postul de selecționer?

PlaySport LIVE vine cu răspunsuri pentru toate întrebările voastre!

Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu revin, de la ora 18:00, cu o nouă ediție de PlaySport Live. Bogdan Pătrașcu, fost jucător în Italia, la Piacenza, Chievo, dar și la Dinamo, este invitatul din această seară. Pătrașcu a fost secundul lui Adrian Mutu, la FCU Craiova

Adrian Mutu, demis de la FCU Craiova. Vine la națională?

Aventura lui Adrian Mutu la FCU Craiova s-a terminat mai repede decât se aștepta cineva. Reultatele nu l-au ajutat pe Briliant, de aceea cele două părți au decis să întrerupă colaborarea. „Nu am ce să le reproșez, clubul a fost corect cu mine. Sunt dezamăgit că nu i-am făcut mai multe bucurii lui Adi Mititelu” a declarat Mutu la plecarea din Bănie. Playsport va analiza ce nu a funcționat la echipă, motivele pentru care proiectul Mutu a eșuat după un timp foarte scurt.

Totodată, fostul colaborator al Briliantului din Bănie, poate să analizeze care sunt șansele ca Adrian Mutu să fie viitorul selecționer al României. Deși presa înaintează tot felul de variante, Mutu pare printre favoriți, mai ales că a lucrat deja cu actuala conducere FRF. Fostul internațional a antrenat echipa națională de tineret, a avut rezultate bune, deci poate fi următorul ales. PlaySport LIVE va încerca să „disece” această potențială soluție.

Cum va schimba Mircea Rednic pe Dinamo? Ce va face Flavius Stoican la FCU?

Bogdan Pătrașcu își va prezenta opiniile și în privința a ceea ce se întâmplă acum la fosta sa echipă, Dinamo. Florin Răducioiu vroia să vină, dar nu are loc la echipă, iar Rednic a făcut niște transferuri. Poate Dinamo să se ridice și să se salveze de la retrogradare? Aflăm un răspuns, la PlaySport LIVE.

Nu putem să nu comentăm și ce va face FCU cu noua conducere tehnică. Flavius Stoican s-a întors, acasă, la Craiova. Va reuși fostul fundaș să ridice echipa? Se va vedea de abia acum munca lui Adrian Mutu? Toate acestea, dar și alte lucruri și noutăți legate de Liga 1, la Playsport LIVE.

Playsport Live vine în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi vizionată pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube.