Mesaj impresionant al lui Cristiano Ronaldo pentru fiul său cu ocazia zilei de naștere a Cristiano Jr

Giosanu Catinca / 17.06.2022, 21:27
Mesaj impresionant al lui Cristiano Ronaldo pentru fiul său cu ocazia zilei de naștere a Cristiano Jr

Motiv de sărbătoare în familia lui Cristiano Ronaldo! Unul dintre cei cinci copii ai starului portughez a împlinit frumoasa vârstă de 12 ani. Lusitanul i-a transmis fiului său un mesaj special cu ocazia zilei lui de naștere.

Cristiano Ronaldo, mesaj emoționant pentru fiul lui!

Celebrul fotbalist Cristiano Ronaldo are trei copii făcuți cu mame-surogat și alți doi cu Georgina Rodriguez. Cristiano Ronaldo Jr. este primul copil al portughezului. Puștiul s-a născut pe 17 iunie 2010, iar vineri a împlinit frumoasa vârstă de 12 ani.

Băiatul își dorește să calce pe urmele lui Ronaldo. Cristiano Jr evoluează la echipa de juniori a lui Manchester United. Fiul starul portughez a trecut și pe la juniorii lui Juventus. Puștiul avea numai 8 ani când făcea parte din echipa Under 9 a celor de la Juve.

”Felicitări fiule! Tata te iubește!”

Cristiano Ronaldo este mândru de realizările fiului său. Băiatul lui are cifre uluitoare la cei 12 ani ai săi. Lusitanul a ținut să îl felicite printr-un mesaj postat pe contul oficial de Instagram.

La mulți ani, fiule! Cât de repede trece timpul! O să mai jucăm împreună la un moment dat, nu?! Cel mai important lucru este ca tu să continui să fii același băiat cu suflet mare. Felicitări fiule! Tata te iubește!”, a fost mesajul transmis de Cristiano Ronaldo pe contul personal de Instagram.

Drama care i-a marcat viața lui Cristiano Ronaldo

Starul lui Manchester United a trecut prin momente dificile în ultimele luni. Partenera fotbalistului trebuia să nască gemeni în aprilie, însă băiețelul s-a stins din viață la naștere.

Ronaldo a mărturisit că a suferit enorm după ce și-a pierdut unul dintre copii.

Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu puțină speranță și fericire.

Vrem să le mulțumim doctorilor și asistentelor pentru toată grija și susținerea. Suntem devastați de această pierdere și cerem să ne fie respectată intimitatea în aceste momente dificile. Băiețelul nostru, ne ești un înger! Te vom iubi mereu”, a transmis cuplul, prin intermediul rețelelor de socializare.

Celebrul fotbalist mai are doi gemeni, Eva și Mateo, născuți pe 8 iunie 2017.